home MASS MEDIA, REVISTA PRESEI Maior, ofensivă Big Brother asupra CCR (revista presei)

Maior, ofensivă Big Brother asupra CCR (revista presei)

Share

Maior, ofensivă Big Brother asupra CCR (revista presei)

Maior, şeful Serviciului Român de Informaţii, îşi continuă campania extrem de agresivă asupra instituţiilor statului, precum CCR, care se opun Legilor Big Brother. George Cristian Maior susţine că inexistenţa legilor Big Brother reprezintă un element de vulnerabilitate pentru România, conform Curierului naţional.

Şeful SRI susţine că 10 terorişti ISIS ar fi încercat de curând să traverseze România şi autorităţile române i-au oprit, informează Naţional. E ceava ce nu se leagă în povestea asta: oprirea celor 10, dată ca exemplu de Maior, a fost făcută în condiţiile în care nu există Legile Big Brother.

De ce evenimentul reprezintă un argument în favoarea promulgării acestor legi? E ilogic. La fel de ilogic ca şi modul în care au sărit toţi corupţii noştri în sprijinul acestei idei, atunci când nişte cetăţeni francezi de origine maghrebiană au executat nişe caricaturişti în Paris, în capătul celălalt al continentului.

Ca să îşi câştige libertatea limitată, adică arestul la domiciliu, Gabriel Sandu i-ar fi dat procurorilor pe Roberta Anastase, Radu Berceanu şi Adriean Videanu, susţine Comisarul.

Marian Oprişan a înţeles să se înconjoare, de Ziua Unirii Principatelor, la Focşani, cu Nicuşor Constantinescu, Florin Tecău şi, pălărie-ntr-un picior, Victor Ponta, arată Curentul. Focşănenii i-au scandat preşedintelui CJ Vrancea să se ducă la puşcărie. Mai e până atunci. Curtea de Apel Cluj a rămas în pronunţare, apoi urmează ÎCCJ oricum.

Toni Greblă o ţine danga că e nevinovat, conform României libere. Din toată această poveste are de suferit una dintre instituţiile emblematice ale statului de drept în aceşti ani, Curtea Constituţională.

Plângere administrativă prealabilă a lui Traian Băsescu contra Cabinetului Ponta, care o lălăie cu casa de protocol pe care fostul preşedinte trebuie să o primească de la RAAPPS. Gândul detaliază subiectul.

Sorin Oprescu ne face de râs, arată Puterea. Concret, deja suntem întârziaţi cu şapte luni la construcţia Sălii Polivalente, pentru Primăria Generală nu a organizat ca lumea selecţia firmelor ce ar trebui să participe la licitaţie.

Syriza, ultrasânga antieuropeană, anti-BM şi FMI, anti-orice a câştigat alegerile din Grecia şi urmează zile foarte complicate pentru Zona Euro, conform Bursa.

Stratfor, citată de Adevărul, trage semnalul de alarmă în privinţa Rusiei: Putin ar putea să se pregătească de o ofensivă de amploare în estul Ucrainei.

Website-ul Starea Presei realizează rubrica Revista presei folosind informaţiile furnizate de publisherii din România. Aceştia sunt singurii care răspund pentru informaţiile date.

Citeşte şi
Poliţia Constanța a solicitat unei publicații locale să dezvăluie identitatea unei surse, care le-a trimis
Federaţia FAIR-MediaSind, singura organizaţie reprezentativă la nivel de sector cultură şi mass-media, conform sentinţei TMB
Deputatul PNL Ben-Oni Ardelean i-a făcut nesimțiți si tupeiști pe jurnaliștii care au vrut să
După trei ani de scădere, numărul violenţelor împotriva jurnaliştilor a crescut din nou în 2018.
Primăria liberalului Nicolae Robu a blocat toate conturile jurnalistului civic Mălin Bot şi ale membrilor
Patronul postului Realitatea TV, Cozmin Gușă, a declarat că Rareș Bogdan, realizatorul emisiunii ”Jocuri de
Corina Crețu și-a acuzat pe Facebook propriul partid, PSD, că direcționează către presă ”sume incredibile”
FIJ (Federaţia Internaţională a Jurnaliştilor) a reacţionat dur la agresarea şi baterea jurnaliştilor în timpul
Apare în arenă politicianul frenetic Şerban Mihăilescu a.k.a. Micky Şpagă. Aceasta este o nouă stenogramă
În prima stenogramă, protagonist este Adrian Năstase. Aici se vede una dintre bolile pe care
Share