Lucescu Jr.. Desfiinţat şi graţiat

Share

Sînt execuţii care înnobilează şi sînt iertări care te demolează. Răzvan Lucescu tocmai a traversat, în absenţă, ultima variantă.

foto: OnlineSport

Mircea Sandu a venit în faţa presei şi a făcut cel mai dur rechizitoriu de cînd conduce Federaţia. Nici Hagi, nici Piţurcă, nimeni n-a fost supus unor asemenea critici. Amintiţi-vă! Cînd a vrut ca Hagi să se supere şi să plece, Sandu i-a reproşat, tot la o conferinţă de presă, lipsa de flexibilitate în relaţia cu posibilii sfătuitori ai unui selecţioner. Pe Piţurcă l-a luat pe departe, amintindu-i prin interviuri de o anume încăpăţînare.

Dar nici unui selecţioner nu i-a pus public pe masă atîtea cărţi negre ale defectelor profesionale. “Jocul naţionalei a scăzut dramatic”, a spus Naşul. “Rezultatele ne sînt net defavorabile!”, a adăugat. “Din punctul meu de vedere ar fi trebuit să întrerupem relaţiile de muncă”, a concluzionat.

Parcă vorbea un patron despre un angajat pe care nici nu mai vrea să şi-l amintească. Putea să spună “să ne despărţim”, putea s-o spună în multe feluri, dar a preferat să se refere, impersonal şi sec, la un contract de muncă.

Şi, apoi, iarăşi reproşuri şi înţepături la teoria lui Răzvan… citeste tot pe Tolo.ro

Share