Liviu Dragnea îşi face propriul partid, cu unealta Meleşcanu

Share

Chiar înainte să aibă voie să facă politică (pentru că este eliberat condiţionat), Liviu Dragnea acţionează politic.

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat că, în cadrul Consiliului Politic Național al formațiunii, a discutat cu colegii săi ,despre faptul că Liviu Dragnea, fostul lider al social-democraților, își va face un partid politic.

El exclude însă posibilitatea că Dragnea să rupă din filialele PSD.

„A fost o discuție între colegi că ar exista această posibilitate”, a precizat Ciolacu, chestionat dacă a discutat în cadrul ședinței despre faptul că Liviu Dragnea își face propriul partid.

Întrebat dacă există posiblitatea ca Dragnea să rupă o parte din filialele PSD, în care avea influență înainte de condamnare, Ciolacu a spus: „Este exclusă această posibilitate”.

Potrivit unor surse din PSD, Marcel Ciolacu le-ar fi spus liderilor partidului, la ședința Consiliului Național, că Liviu Dragnea își face un partid cu Teodor Meleșcanu și că noua formațiune s-ar numi „Alianța pentru România”.

„Ciolacu e doar un trădător dovedit și tot dovedită slugă la ordinul noii stăpâniri!”, a scris zilele trecute Codrin Ștefănescu, pe Facebook, cel mai apropiat colaborator al lui Dragnea.

Share