Liviu Dragnea dă în judecată România TV

Share

Am trăit să o vedem şi pe asta. După ce a afirmat despre Liviu Dragnea că ar fi fost violat în mod repetat, în puşcărie, RTV are un proces.

Liviu Dragnea anunță că dă în judecată România TV, post pe care l-a finanțat masiv, în perioada în care conducea PSD.

„Dorința patologică de senzațional și foamea de rating a pseudo – jurnaliștilor de la România TV a atins cote alarmante astăzi. Cu o plăcere diabolică cum rar mi-a fost dat să văd până acum în presă, obedienţii mogulilor de proveniență securistică au lansat o serie de minciuni referitoare la perioada mea de detenție, fără a schița vreun gest elementar de a verifica cele transmise.

În detenție mi-au fost călcate în picioare multe drepturi, dar nu am fost nici bătut, nici violat.

Știu de ce o faceți!

Și mai știu și cine vă comandă să publicați asemenea minciuni despre mine!

Vă transmit vouă și stăpânilor voștri că vă voi târî în instanțe până când vă veți sătura să inventați tot felul de inepții despre propria-mi persoană”, a scris Dragnea, pe Facebook, referindu-se la liderii PSD care acum finanțează masiv RTV.

„Trecând, domnule Ciutacu, peste simpatia pe care mi-o purtați, tratăm cu o oarecare seriozitate emisiunea dumneavoastră, dar constat că ați reușit să o aduceți la un nivel de joasă speță. Faptul că ați promovat informații despre și la adresa persoanei mele neverificate, nereale, mă determină să vă acționez în instanță și vă voi solicita daune”, a mai scris Dragnea ulterior.

Este neclar ce vrea să spună Dragnea: ori este vorba despre pofta de senzaţional, ori e cineva care se răzbună pe Liviu Dragnea. Şi dacă e aşa de ce nu spune cine?

Mai apoi, există şi un episod de umor involuntar. Dragnea spune: “Faptul că ați promovat informații despre și la adresa persoanei mele neverificate, nereale, mă determină să vă acționez în instanță și vă voi solicita daune”.

Este o noutate: nu ştiam că persoana dlui Dragnea este, chiar în viziunea sa personală, “neverificată şi nereală”.

Postul România TV a difuzat anterior informații despre o presupusă violare a lui Liviu Dragnea, pe vremea în care acesta a fost în puşcărie. Informația a apărut inițial chiar într-o postare de pe pagina de Facebook a partidului lui Dragnea, APP.

„Scandalul violării lui Dragnea în pușcărie”, s-a afirmat mare, pe burtiera RTV. Victor Ciutacu, cel mai important realizator al postului, împreună cu alți invitați, au dezbătut așa-zisul viol la care ar fi fost supus Dragnea.

Cineva îşi bate joc de Liviu Dragnea.

Share