Codrin Ştefănescu: Vine marea invazie! Vor să o facă presedinte pe Kovesi!

Share

Codrin Ștefănescu, fost secretar general al PSD și cel mai apropiat colaborator al lui Liviu Dragnea, anunță într-o postare panicardă, pe Facebook, că se pregătește candidatura Laurei Codruța Kovesi la Președinția României.

„Vreau să vă explic public ceea ce se întâmplă azi în România, ca să înțelegeți, cu toții, în mod foarte clar și exact, care este miza atacurilor suburbane îndreptate împotriva lui Liviu Dragnea, în ultimile săptămâni.

În România se pregătește etapa finală a ‘marii invazii’! A mai fost una cu Barna, în 2020. Nu le-a reușit!

Astfel, astăzi în acest moment, zeci de Fundații și O.N.G.-uri, cu sute de filiale județene și orășenești, finanțate toate din străînătate, alte sute de organizații soroşiste, neomarxiste și globaliste, cu toate filialele lor teritoriale, împreună cu grupări întregi de trădători din structuri de stat, parlament, guvern, partide politice și grupări politice, noile ‘partide de buzunar’ înființate ca ciupercile după ploaie, cu toți împreună și la aceeași comandă, pregătesc platforma și candidatura la președenție a Laurei Codruța Kovesi, pentru alegerile din 2024.

În acest context explicat mai sus, singura structura politică, autentic românească, nefinanţată din străînătate, nepenetrată de sistem, care s-a luptat și în trecut cu neomarxistii, #reziştii, globaliştii pe toate fronturile, se regăsește astăzi în A.P.P., partid pe care l-am constituit în jurul lui Liviu Dragnea, partid care poate să scoată (și va scoate în mod cert) România din ghearele acestor trădători de țară. Dragnea și A.P.P. sunt considerați de artzanii acestei invazii, ca principalul pericol!

Pentru că noi toți, suveraniştii, cei din echipa ‘Dragnea și patrioții’ – astăzi membrii fondatori ai A.P.P., ne-am luptat în trecutul apropiat și o vom face și-n viitor, pentru ca resursele țării să fie ale românilor, pentru ca deciziile pentru români să le ia românii, pentru eliminarea supraimpozitărilor impuse de U.E. și Bruxelless, pentru plafonarea facturilor la energie electrică și gaze (consumatorul casnic cât și pentru industria românească), pentru subvențiile în agricultură, toate în favoarea țăranilor și producătorilor români, pentru eliminarea monopolului multinaționalelor asupra tot și toate, pentru a ține pe loc robor-ul, pentru a elimina și diminua taxele și impozitele, pentru o educație școlară românească, pentru un sistem de sănătate cadrat pe nevoile tuturor românilor, pentru biserica ortodoxă română, pentru tradiții, pentru moștenirea noastră din moși strămoși, pentru familia tradițională românească!

Adică, noi am promovat exact opusul a tot a ceea ce au executat la ordin extern reprezentanții actualei puteri, ai mișcărilor #rezist, neomarxiste, globaliste, reprezentanți ai intereselor străine.

Consecința este că acești ‘invadatori’, susținuți de o mare parte a sistemului, inclusiv de secțiunea ‘securist-coldistă’, ‘presa cu epoleți’, mișcarea hastag din spațiul online, cu toții finanțați, susținuți și sprijiniți de același sistem comanditar, și cu toți având aceeași țintă impusă: Liviu Dragnea și A.P.P.! Adică aceia care își permit să le țină piept și să se lupte cu ei la vedere, în ideea de a recupera România de sub influența lor”, a afirmat Codrin Ștefănescu, într-o postare de pe Facebook, în maniera sa agramată tipică.

„Va transmit la final că nu vom ceda, știind bine cum va decurge bătălia cu aceste grupuri haştagiste, neomarxiste și globaliste! Vom merge până la capăt în această bătălie cu ei, fără compromisuri și jumătăți de măsură și vom răspunde promt la fiecare atac!”, a mai scris Ștefănescu.

Procurorul-șef al Parchetului European, Laura Codruța Kovesi, a negat pe 13 iulie că intenționează să candideze la Președinția României. „Ca să fiu mai clară, răspunsul meu este «Nu», «No», «Nein», «Nie»”, a spus Kovesi, într-un interviu pentru Europa Liberă Moldova.

Share