Ion Rădoi nu s-a prezentat la controlul judiciar din cauza iubitei bolnave

Share

Un şoc a trecut prin poliţiştii bucureşteni, ieri, după ce liderul sindical Ion Rădoi nu s-a prezentat la controlul judiciar săptămânal.

La ora 15.10, Ion Rădoi a sosit în fine la secția de poliție, în cadrul procedurii de control judiciar. Aceasta după ce la ora 15.08 avocata lui Rădoi a precizat pentru G4Media.ro că iubita acestuia a avut probleme medicale și că acesta se va prezenta la secția de poliție în curând.

Liderul de sindicat de la metrou, fostul deputat PSD Ion Rădoi, inculpat de DNA, nu s-a prezentat la poliție, în cadrul procedurii de control judiciar, și este căutat de polițiști. Potrivit surselor citate, polițiștii au plecat la locuința lui Ion Rădoi.

Liderul de sindicat de la metrou, fostul deputat PSD Ion Rădoi, a fost inculpat de DNA și plasat sub control judiciar pentru folosirea influenței de lider sindical și pentru șantajarea ministrului Transporturilor Cătălin Drulă și a directorului Metrorex Ștefan Paraschiv, potrivit unui comunicat al DNA din 14 iulie.

Astfel, Rădoi și-ar fi folosit influența pentru a menține chioșcurile amplasate ilegal din 2018 când a expirat contractul de asociere în participațiune dintre Metrorex și firma sindicatului. Din închirierea chioșcurilor ilegale, Rădoi ar fi obținut 10 milioane de lei.

Liderul de sindicat de la metrou este acuzat și că i-a șantajat pe ministrul Transporturilor Cătălin Drulă și pe directorul Metrorex Ștefan Paraschiv prin blocarea transportului subteran pe data de 26 martie 2021 cu scopul de a-i deterimna să nu evacueze chioșcurile ilegale.

Share