Ioana Vantu: SOV nu mai e legat de Realitatea Media

Share

Ioana Vântu, fiica lui Sorin Ovidiu Vântu, a anunţat oficial că omul de afaceri Elan Schwartzenberg este noul proprietar Realitatea Media, iar tatăl ei nu mai este asociat în niciun fel în această afacere, informeaza Mediafax.

foto: BadPolitics

Ioana Vântu a mai spus că aceasta este ” pentru prima dată şi pentru ultima oară” când se află în faţa presei.

“Eu şi fratele meu am vândut toate acţiunile pe care le deţineam în Realitatea Media. Noul proprietar este Elan Schwartzenberg, iar din acest moment tatăl meu, Sorin Ovidiu Vântu, nu mai este asociat în niciun fel în această afacere”

Sorin Ovidiu Vântu “a creat un brand de succes, o afacere solidă, care i-a adus însă numai probleme”, a mai spus aceasta, adăugând că tatăl ei “a plătit un preţ prea mare”.

“Pentru dumneavoastră este un personaj controversat, pentru noi, Sorin Ovidiu Vântu este familie, pentru noi este tată”

, a mai spus Ioana Vântu, vorbind în numele ei şi al fratelui ei, Ionuţ Codrin Vântu.

Elan Schwartzenberg: Am cumpărat 90% din Realitatea TV. Sebastian Ghiţă rămâne manager

Omul de afaceri Elan Schwartzenberg

Elan Schwartzenberg a precizat că a încheiat acestă afacere în nume personal, vineri, şi că preţul tranzacţiei este confidenţial, adăugând însă că Sorin Ovidiu Vîntu şi-a recuperat investiţia.

foto: EvZ

De asemenea, el a spus că are acces la fonduri şi investiţii de 100 de milioane de euro pentru a asigura funcţionarea Realitatea TV.

“Am acces la fonduri şi la investiţii asigurate de până la 100 de milioane de euro pentru tot ce-ar putea necesita dezvoltarea, susţinerea acestei staţii”

, a spus acesta.

~Taifunul promis de Vîntu înainte să se reîntâlnească, după gratii, cu vechea lui iubire, supa de arpacaş, s-a fâsâit în larg, încă de sâmbătă şi a ajuns la noi ca o briză de vară: marea dezvăluire anunţată de SOV şi devoalată de Elan Schwarzenberg, tot de sâmbătă, a fost confirmată, astăzi, încă o dată, de acesta, dar şi de Ioana Vîntu, fata controversatului om de afaceri~ Spartakus pentru Reporter Virtual

Share