Ioan Micu, PSD-istul cu răpirea şi violul: „Doamna Armand, am băut trei beri, iertaţi-mă!”

Share

Ioan Micu, consilierul judeţean PSD de Vrancea care a spăriat România cu declaraţiile sale, retractează şi îi cere scuze lui Clotilde Armand.

Consilierul județean PSD Ioan Micu, din Focșani, i-a transmis un mesaj lui Clotilde Armand, în care afirmă că „doresc să îmi prezint, sincer, scuze pentru cuvintele nedemne postate la adresa dumneavoastră. Va rog din tot sufletul iertați-mă”.

El comentase, în legătură cu agresiunea suferită de Armand, că „în Franța era răpită și violată zile în șir. Stai, că asta îi convenea bebeluşei albe”. Șeful PSD Vrancea a anunțat că va cere ca Micu să fie exclus din partid.

„Doamna Clotilde Armand, numele meu este Ioan Micu și doresc să îmi prezint, sincer, scuze pentru cuvintele nedemne postate la adresa dumneavoastră într-un comentariu pe Facebook.

Nu există nicio circumstanță atenuantă pentru gravitatea cuvintelor folosite, chiar dacă au fost sub formă satirică, vreau să știți că sunt printre semnatarii petiției de castrare chimică a violatorilor, nu înțeleg ce a fost în mintea mea când am făcut acel rușinos comentariu.

Încă o dată îmi prezint mii de scuze pentru doamna, soția, mama, omul Clotilde Armand! Vă mulțumesc! ‘A greși e omenește, a ierta e Dumnezeiesc’.

Vă doresc multă înțelepciune și putere de muncă pentru a rezolva problemele stringente ale cetățenilor din sectorul 1, dar și mai mult îmi urez mie înțelepciune și cumpătare în patimile politicii. Cu regret, dar respectuos și sincer, Ioan Micu.

Vă rog din tot sufletul iertați-mă și nu am rugămintea din considerente politice, nu au valoare foarte mare. Sunt un om simplu de la țară dar în fața conștiinței mele, a soției mele, și a copiilor mei trebuie să mi corectez greșeala, pentru că toată viața mea am construit-o în jurul Dreptății, a Adevărului și a Binelui căile exprimate de Platon în Republica, vă mulțumesc pentru înțelegere”, afirmă Micu, într-un mesaj agramat, transmis lui Clotilde Armand, pe WhatsApp și făcut apoi public.

Ioan Micu a comentat pe Facebook, în legătură cu agresiunea suferită de Clotilde Armand: „În Franța era răpită și violată zile în șir, aoleo, stai că asta-i convenea bebeluşei din Guadalupe”.

Contactat apoi de Mediafax, Ioan Micu a spus că regretă situația creată. Ioan Micu susține că a făcut remarca deplasată după ce a consumat bere și că nu a realizat implicațiile mesajului său.

De asemenea, Micu dezvăluie faptul că a fost mustrat prin intermediul telefonului, de șefii de partid.

„Regret, eu sunt mai sarcastic, îmi pare rău pentru situația creată. Am fost sunat de conducerea partidului, de cei de la Vrancea, m-au mustrat. Regret, eram într-o dispoziție… băusem două, trei beri la halbă, nu mi-am dat seama de implicații”, a declarat consilierul județean Ioan Micu.

Ion Micu este fiul lui Nica Micu, care a fost primar în comuna Vidra timp de peste 30 de ani. Micu a fost primar timp de 14 ani, în perioada comunistă, între 1975 și 1989, fiind apoi reales, din anul 2000 până în 2016, din partea PSD.

În aprilie 2016, cu două luni înaintea alegerilor locale, primarul Nica Micu a fost găsit incompatibil de Agenția Națională de Integritate (ANI).

Share