home CORUPTIE, POLITICA Liviu Dragnea a fost ales / Înainte de Congres / Preşedinte

Liviu Dragnea a fost ales / Înainte de Congres / Preşedinte

Share

După ce a concurat la o funcţie fără să aibă concurenţă, Liviu Dragnea a fost ales preşedinte fără să fie ales, pentru că alegerile n-au avut loc încă.

Alegerile vor avea loc la Congresul PSD, pe 18 octombrie.

Pe 18 octombrie va fi ales preşedintele deja ales Liviu Dragnea, apoi vor fi aleşi cei care încă nu au fost aleşi, dar care au fost aleşi deja de către căpeteniile acestei găşti ganglionare de mafioţi (n.n.: defăimare), populate şi cu oameni cinstiţi, dar care căpetenii mafiote nu spun că au fost alese, pentru a avea legitimitate maximă în faţa celor care nu i-au ales, dar îi vor vota, pentru că mafioţii le-au spus că sunt oameni cinstiţi, iar despre cei mai puţin mafioţi decât ei (adică unde concentraţia de mafioţi e mai mică) le-au spus că sunt cei mai mari mafioţi.

Toate această operaţiune absurdă de imagine a avut primul episod ieri şi a fost felul în care găştile de mafioţi din PSD încearcă să scoată dintre stânci nava eşuată a partidului, legitimându-l. Imaginaţie e puţină şi metodele disperate de remorcare electorală sunt penibile rău.

Condamnatul în primă instanţă Liviu Dragnea a candidat singur, după ce şi-a eliminat pe considerente statutare cei trei contracandidaţi, pe securistul pensionar (n.n.: dar securiştii nu ies la pensie niciodată) Daniel Savu, pe ultraculturnicul iliescian Şerban Nicolae, avocatul interlopului Cătălin Voicu, şi pe primarul Sectorului 3, Robert Negoiţă.

Evident, paragraful precedent evidenţiază plastic incapacitatea acestui partid de a se reforma. Aceasta este vizibilă şi consacrată dintotdeauna, dar acum este completată de o altă incapacitate: aceea de a se malea la necesităţile şi cerinţele istoriei.

Să ne explicăm: şi dacă DNA, DIICOT şi Parchetul General îi vor lua în următorii ani pe toţi, absolut toţi liderii actuali ai PSD, iar Fiscul îi va executa silit pe capete, peste 10 ani, fără dinţi, gârboviţi de ninsorile politice ale istoriei, aceşti oameni se vor reuni în Kiseleff (dacă vor mai deţine acest sediu) şi vor organiza jocuri zornăitoare de urne, în cursul cărora vor glosa la fel pe tema faptului că ei sunt persecutaţi de poliţia politică a statului mafiot, care vrea să-i arunce peste bot de cargobot.

Chiar dacă, perseverând în această politică sinucigaşă, la acel moment vor mai avea, ca PNŢCD, 1,3% din intenţiile de vot ale românilor.

Aceşti oameni sunt încremeniţi în osatura propriei lor decrepitudini politice revolut-militante şi acolo vor rămâne. Încercând să tragă România în anul încremenirii lor, aşa cum ISIS încearcă să tragă înapoi omenirea în anul ultim al vieţii Profetului Mahomed, iar Vova Putin vrea să tragă omenirea înapoi în ultimul an al ţaratului lui Alexandru, ce stăpânea teritorii mai întinse decât URSS.

Aceşti oameni, în frunte cu Liviu Dragnea, sunt un risc de periclitate major pentru România. Ei tratează ca pe un eveniment venirea fostului preşedinte al partidului la sediu, încă premier, un om urmărit penal pentru fapte asociate faptelor de corupţie, trimis în judecată, ce se ţine cu dinţii şi ghearele de funcţie, caz unic în Europa.

Deocamdată, formal, românii mai dau impresia prin sondajele comandate de diferitele partide ale establishmentului că îi votează, dar vine o zi când, cu icnetul gurmandului îngreţoşat de prezenţa cozii şobolanului în mâncarea înghiţită prea mulţi ani, poporul român îi va ejecta din stomacul lui.

Pentru că vine o zi când până şi pansamentul gastric extrem de rezistent şi de o excelentă calitate medicală al neamului nostru cedează urgenţelor vomitive ale actualităţii îngreţoşate.

Share