Gigi Becali, despre faptul că a fost prins cu viteză excesivă: “Omul nu e vitezoman, omul are o maşină puternică”

Share

După ce a fost prins conducând cu peste 100 km/h, Gigi Becali imaginează gândirea unui judecător în ce-l priveşte.

„În loc de 100, aveam 103 kilometri pe oră. Aveam 3 kilometri în plus şi a zis că se reţine permisul…Treaba e că eu veneam din autobandă, îţi dai seama.

Păi bine, măi, dacă depăşeşte omul 3-4 kilometri din autobandă, păi am hotărâri judecătoreşti în sensul ăsta.

Care au depăşit cu 3-4 kilometri şi spune judecătorul, omul nu e vitezoman, omul are o maşină puternică”, explică Gigi Becali.

Gigi Becali conducea cu 106 km/h într-o localitate din judeţul Argeş. El spune că se grăbea să ajungă la înmormântarea unui călugăr din judeţul Vâlcea.

El a mai spus că va contesta în instanţă suspendarea permisului şi amenda, dar şi că este dispus să susţină un examen pentru a-şi primi mai repede carnetul. În tot acest timp, şofer îi va fi Ionuţ Luţu.

Prins cu viteza de 106 km/h în localitate, lui Becali i-a fost suspendat dreptul de a conduce timp de 90 de zile şi a încasat o amendă în valoare de 1.305 de lei.

„Am o maşină nouă acum, un Mercedes Maybach. Asta e numai una în România, acum, eu am luat-o pe prima”, a mai spus Becali. El susţine că Poliţia nu ar avea o dovadă clară că a încălcat legea.

„Ştiţi de ce nu are filmarea şi de ce am contestat eu? Pentru că el a avut două maşini. O maşină din faţa mea, şi eu eram în spate. Şi nici nu avea cum să filmeze”, susţine omul de afaceri, conform ziarului Adevărul.

Share