Gabriela Firea critică vaccinarea în centre drive-thru

Share

Gabriela Firea pune testarea în masă, care făcea parte din propaganda PSD, în prima parte a pandemiei, cu vaccinarea în centre drive-thru.

Fostul primar general Gabriela Firea afirmă, după deschiderea primului centrului de vaccinare ‘drive-thru’ din București, că, atunci când ea a vrut să organizeze testarea, pe stadion, a fost refuzată pentru că era periculos.

„Testarea extinsā pe Arena Nationalā pregātitā de mine în conditii sigure era “periculoasā” pentru Orban! Si nimeni nu-l contrazicea! Vaccinarea în stradā e bunā! E cool! E si giratā politic!”, a scris Gabriela Firea, pe Facebook.

Centrele de vaccinare anti-COVID drive-thru sunt un succes, a declarat preşedintele Klaus Iohannis, care a adăugat că este o nouă etapă a campaniei de imunizare, în care nu va mai fi nevoie de nici un fel de birocraţie.

El a vizitat în Piaţa Constituţiei primul centru de vaccinare anti-COVID de tip drive-thru deschis în Bucureşti.

Centrul din Piaţa Constituţiei s-a deschis joi dimineaţă, la ora 8,00, zeci de oameni, cu maşinile personale, aşteptând să fie vaccinaţi. Conform organizatorilor, capacitatea zilnică de vaccinare este de aproximativ 400 de persoane. Vaccinul folosit este cel de la compania Pfizer.

Share