home EVENIMENT, POLITICA Morţii oficialităţilor mor în week-end, DNA e pe fir

Morţii oficialităţilor mor în week-end, DNA e pe fir

Share

Se pare că morţii, conform autorităţilor române, au prostul obicei să treacă în lumea de dincolo în week-end, când e expunere publică minimă şi oamenii au alte preocupări.

Toboşarul trupei Goodbye to Gravity, Bogdan Enache, a murit, după ce starea lui de sănătate s-a agravat în avionul care îl transporta la Zurich, anunţă Curierul naţional.

Numărul total al morţilor a ajuns acum la 45, dacă am pus toate semnele pe răboj. Dar deja întrebarea cea mai sensibilă nu mai e, din punctul de vedere al procurorilor, câţi vor muri până la sfârşit, ci când vor muri.

Şi mai ales când vor muri oficial, la comandă politică, morţii despre care se spune că au murit deja şi care fac obiectul unei noi anchete a Direcţiei Naţionale Anticorupţie.

Prima sursă de presă care a dat un număr de morţi, chiar vineri seară, imediat după dezastrul din Clubul #Colectiv, a fost Digi24. Acasta a anunţat că surse medicale susţineau că sunt 40 de morţi. Cifra aceasta a fost atinsă, apoi depăşită, în comunicatele oficiale, deabia la finele săpătămânii trecute.

Mai există şi un jurnalist, Pandaru, care spunea tot atunci, sâmbătă, după accident, că, în timp ce-şi căuta prietenul, vedea cum morţii erau aruncaţi stivă, unii peste alţii, în saci.

Sunt destule motive să se umple de revoltă o ţară întreagă, nu aşa?

Oamenii aceştia ar fi murit sâmbătă

Daniel Ciobanu – 39 de ani
Ionuţ Cosmin Popescu – 32 de ani
Adrian Popa – 29 de ani
Alex Chelba – 33 de ani
Ionuţ Maior – 27 de ani
Florin Cristian Popescu – 35 de ani
Tullia Ciotola – 20 de ani
Serian Mavi – 25 de ani
Andra Elena Toader – 30 de ani

Oamenii aceşti ar fi murit duminică

Alexandra Rădulescu – 26 de ani
Dan Matei Alexandru – 26 de ani
Ayberk Manci – 20 de ani
Bogdan Enache

Share