Eugen Orlando Teodorovici este trezorierul Federaţiei de Rugby

Share

Supranumit “Orlando Minte Scurtă”, Eugen Orlando Teodosovici, fost ministru al Finanţelor Publice, revine.

Fostul ministru PSD al Finanțelor a devenit trezorier, în noua echipă de la conducerea Federației Române de Rugby.

FRR a anunțat că a avut loc Adunarea Generală pentru alegerea conducerii, pe următorii patru ani. Alături de președintele Alin Petrache și de cei trei vicepreședinți, este și Eugen Teodorovici, trezorier.

Dar şi Anton Pisaroglu, fost conslier de imagine a prim-ministrului PSD Viorica Dăncilă. Cine se simte se protejează, iar cine se protejează se adună. Miza poate fi administrarea noului stadion, de la Arcul de Triumf.

Dacă Orlando Minte Scurtă administrează şi banii FRR ca banii ţării, e groasă.

“Voi face echipă bună cu Alin Petrache, Bogdan Marinescu, Mircea Copaci și Anton Pisaroglu, Emilia Vizitiu, Ștefan Demci, Ciprian Popa, Neculai Nichitean, Marius Tincu, Cornel Negruț, Cornel Ghenea, Andrei Ioan Szemerjai, Florin Matei și Bogdan Muntean.

Întotdeauna am promovat și susținut sportul românesc, care ne-a făcut de atâtea ori să fim mândri că suntem români!

Rugby-ul este unul dintre campionii sportului românesc. Rămâne unul din sporturile care au creat caractere! Rămâne un motiv de mândrie prin rezultatele obținute de ai noștri – ca STEJARII – în competițiile cele mai importante”, a scris pe Facebook Eugen Teodorovici.

El a declarat că funcția nu este remunerată, iar de la 1 martie pleacă din postul de auditor al Curții de Conturi, pentru a se angaja într-o companie privată.

Share