Elena Udrea, sinceră: Unde să mai fug? Italia a schimbat legea

Share

Moment de sinceritate pentru Elena Udrea, după ce a fost condamnată în dosarul alegerilor din anul 2009, alături de fiica preşedintelui Traian Băsescu.

Elena Udrea a anunțat după ce a fost condamnată la 8 ani de închisoare cu executare, că nu mai are are unde să se ducă în afara țării, pentru a scăpa de pușcărie.

„Deja am avut o condamnare, am fost arestată, am fost plecată în afara țării, ce trofeu să mai fie Elena Udrea? Sau poate să fiu exemplu că, vreodată, dacă ai fost împotriva sistemului, ei niciodată nu te lasă”, s-a plâns Udrea, la Realitatea Plus.

Întrebată dacă mai pleacă din țară, Udrea a spus că nu are are unde să fugă.

„Toată lumea mă întreabă asta. Și unde să te duci? Unde să mai fug? Italia a schimbat legea, nu mai ia în considerare executarea pedepselor primite în altă țară. Am fost plecată, am stat în pușcărie afară.

Domn’e, nu vreau să mă duc să colind pușcăriile lumii. Credeți că mai pasă cuiva de niște români hăituiți la ei prin țară?”, a mai spus Elena Udrea. Udrea a mai fost închisă în Costa Rica, după ce a fugit de o altă condamnare, în Dosarul Gala Bute.

Share