DNA miroase urmele lui Valerică Zgonea (revista presei)

Share

Procurorii DNA adulmecă în aceste zile urme cu iz penal în biroul preşedintelui Camerei Deputaţilor, Valeriu Zgonea, susţine Ştiri pe surse.

Aşa se explică felul în care, brusc, zgonul schimba tonul când era un deputat ce încerca să exprime un punct de vedere parlamentar, politic contra Sistemului Ticăloşit.

Nimeni nu ştie exact când se întoarce în România Victor Ponta, notează România liberă. Cea mai exotică versiune vehiculată este că premierul vrea, pentru a nu fi luat cu mascaţii de la aeroport, să vină cu trei maşini. Informaţia în sine e copioasă.

Probabil că în prima maşină va fi capul, în a doua trupul (aproape totul), iar în a treia piciorul operat. Ce drăguţ va fi însă când îl vor aştepta cu mascaţii în vamă…

Asta e despre delfinii grangurior noştri, care ne scuipă seminţe-n cap din Stratos: aţi auzit de băiatul lui Adrian Năstase? Dar despre fata lui George Scripcaru, primar penal de Braşov? Au poate despre fina Ramonei Mănescu? Toţi sunt au ajuns consilieri la Bruxelles pe bani grei. Despre ei scrie HotNews.

Fata baronului mehedinţean Duicu (o altă delfinoaică din Stratos) a provocat un eveniment incredibil la bacalaureat, în Orşova, narat de Adevărul. A intrat cu telefonul mobil în examen, apoi a provocat un scandal întreg când Poliţia a luat măsurile legale.

De ce merge aşa de prost RATB? Explică foarte plastic Curierul naţional: fostul director al regiei, Viorel Popescu, a fost condamnat la patru ani şi patru lini de închisoare pentru abuz în serviciu şi conflict de interese.

Lucian Bute a anunţat pe Facebook, conform EvZ, că va reveni în ring pe 15 august, dar nu spune şi exact cu cine va boxa.

Procurorii sunt în birourile AS Ardealul Târgu Mureş, spune Naţional. Am scris special aşa, ca să fie clar că nu e aceeaşi echipă ca AS Armata Târgu Mureş, ci fosta FCM Târgu Mureş, implicată într-un mare scandal de corupţie anii trecuţi.

Prezenţa procurorilor e explicaţia anunţatei plecări a antrenorului de-abia acontat, Dan Petrescu, în China.

Share