home SPORT Dinamo – Rapid 3-0. Cainii i-au calcat pe gat pe ceferisti

Dinamo – Rapid 3-0. Cainii i-au calcat pe gat pe ceferisti

Share

Meciul Dinamo – Rapid a inceput cu doua echipe foarte scurte, luptand pentru suprematie la mijlocul terenului. Joao Paulo Andrade avea un rol foarte complex la mijlocul terenului. Impreuna cu Costin Lazar, doi jucatori pistoane aparare – atac.

Rapid s-a angajat intr-un joc de asteptare cu patrunderi pe benzi, in timp ce Dinamo incerca sa domine la mijlocul terenului. Dar nu reusea sa isi impuna jocul de pase in sarja.

Apoi Dinamo a inceput sa-si impuna jocul la mijloc, trecand din sarje in dominatie pozitionala. Echipa din Stefan cel Mare a inceput sa aglomereze foarte bine la mijlocul terenului, distrugand cu destula eficienta jocul de pase al Rapidului la mijlocul terenului.

Dinamo, boxerul mai eperimentat

In continuare, am inceput sa am impresia tot mai pregnanta ca vad doi boxeri foarte experimentati care se pandesc reciproc pentru lovitura decisiva.

Minutul 29: ceea ce trebuia sa se intample… Torje a centrat de pe extrema, iar Danciulescu (sa nu-l luati la Nationala, ca nu e bun) a inscris superb. Felicitari, Dinamo!

Bara a lui Marius Niculae in minutul 41: Dinamo a dominat finalul primei reprize clar. Iar jocul Rapidului nu iesea in continuare. La mijlocul terenului, acolo era buba.

Dinamo, speculanta

Repriza a doua a inceput din nou in doua echipe extrem de scurte, luptand pentru dominatia esentiala la mijlocul terenului.

Prin presingul continuu la mijlocul terenului, rapidistii erau obligati aproape in permanenta sa joace cu spatele la poarta adversa la mijlocul terenului.

dinamo

Si din nou Torje a scapat pe dreapta si, intr-o bulibaseala in careul mic, Marius Niculae a inscris al doilea gol in minutul 56. Trist pentru mine, dar Dinamo iar a speculat slabiciunile din apararea visiniilor.

Adrian Cristea a pus cruce

Rapidul s-a aruncat apoi in atac, cu ros-albii asteptand “la cutiuta” contraatacul pentru golul al treilea. Si treceau printr-o perioada in care le iesea tot, punand pericol pe adversar.

Si Dinamo se indrepta clar, in minutul 80, spre victorie, in timp ce Rapid nu reusea sa lege jocul in faza de atac de nici o culoare.

Sut al lui Adrian Cristea din nimic in minutul 89, si este 3-0 pentru caini. O victorie meritata. Iar aici Andrade a demonstrat ca nu e un portar de talia lui Dani Coman.

Share