Diana Şoşoacă îi incită pe minerii din Bazinul Petroşani la revoltă

Share

Dacă Diana Şoşoacă va merge pe drumul pe care a pornit acum, în pas alert, credem că o aşteaptă un dosar penal. Sau mai multe.

Senatoarea Diana Şoşoacă s-a dus în Valea Jiului, pentru a ține discursuri în fața minerilor. Aceștia continuă să protesteze, deși au promisiuni clare că săptămâna viitoare își vor primi salariile.

Şoşoacă, însoțită de bărbatul ei, a ținut un discurs foarte agresiv, în fața minerilor, la adresa guvernanților.

„De 31 de ani România este condusă din afară. Problema minerilor din România are soluții, de 4 ani se încearcă, s-ar putea da drumul la toate minele din România și ați putea avea circa 4.000 euro pe lună, ca în Germania.

Germania deschide toate minele, iar noi le închidem. În Germania, un miner ia trei-patru mii de euro pe lună, iar aici ne batem joc, cu 500 de euro pe lună? Fasciștii sunt la putere în România.

N-o să vedeți demisii, nu dau doi bani pe oameni, pe țară, pe popor. Dacă oţelăriile ar fi românești, ați trăi în puf și voi, și familiile voastre. Există soluții. Știți cine mai trebuia să fie aici? Președintele!

Înainte era românii lui Ioha, acum suntem oha! Unde-i SMURD-ul lui Arafat, trebuia să fie aici. Nici dracu nu-l da jos de acolo, are un tupeu inimaginabil. Este unul dintre criminalii din România.

Nici turcii, nici tătarii nu ne-au prăduit cum ne-au prăduit politicienii. Nu în pușcării ar trebui să sfârșească, ci la canal”, a strigat Diana Şoşoacă, în fața minerilor.

La sosire, Diana Şoşoacă a anunțat că va încerca să coboare în mină, pentru a sta de vorbă cu cei circa 80 de mineri care s-au blocat în subteran. După mai multe discuții, nu i s-a permis acest lucru. Ea s-a dus apoi la intrarea în mină, să vorbească cu câțiva mineri care ieșiseră din subteran.

„Voi ar trebui să aveți salariu de 3.000 de euro pe lună”, le-a spus Şoşoacă minerilor.

Share