Dan Tudorache a vrut să radă Baza ProRapid, pentru un complex rezidenţial

Share

Dan Tudorache, fostul primar al Sectorului 1, nu numai că a slugărit clubul Rapid Bucureşti, dar voia mai mult decât atât.

Clotilde Armand a vorbit despre planurile Primăriei Sectorului 1, legate de baza sportivă Pro Rapid.

Primarul Sectorului 1 a anunțat că Primăria vrea să preia în administrare Baza Sportivă Pro Rapid și să o reabiliteze, susțînând că “anul trecut, fosta conducere a primăriei, a vrut să construiască în locul Bazei Pro Rapid un complex rezidențial și să-i schimbe destinația”.

“Reabilităm Baza Sportivă Pro Rapid. Anul trecut, fosta conducere a Primăriei a vrut să construiască în locul Bazei Pro Rapid un complex rezidențial și să-i schimbe destinația.

Am reușit să oprim atunci acest demers care ar fi permis distrugerea bazei sportive prin PUZ-ul Coordonator al Secolului 1”, afirmă Clotilde Armand.

Ea susține că în prezent, Baza Sportivă Pro Rapid se află în administrarea Ministerului Finanțelor.

“Vom depune toate eforturile necesare pentru că această bază sportivă să ajungă în proprietatea Municipiului București și în administrarea Primăriei Sectorului 1, pentru a putea face investiții aici, potrivit legii”, dă asigurări primarul Sectorului 1.

Ea precizează că, după ce baza va fi preluată în administrare, Primăria Sectorului 1 va investi în reabilitare și modernizare, pentru a o reintroduce în circuitul sportiv.

Share