Diana Şoşoacă a ţinut un discurs, într-o piaţă pustie

Share

Exact aşa cum am prevestit de mult timp, senatoarea Diana Iovanovici Şoşoacă își pierde susțînătorii într-un ritm dramatic.

Duminică seară, au venit să o asculte doar vreo 15 oameni, într-o piață din centrul Buzăului. Simptomatic este că, de când a fost dată afară din A.U.R., Şoşoacă fuge prin ţară. Sâmbătă, a fost la Iaşi.

„Nu mai căscați gura la televizor, televizoarele sunt pentru oameni care vor să fie manipulați. Se bazează că poporul este manipulat la televizor.

Nici măcar eu nu pot să întru la anumite televiziuni, la Digi24 am refuzat, la Realitatea am fost de două-trei ori, după ce am văzut nesimțirea de acolo am renunțat, stați cu domnul Cartianu, le-am spus”.

„La România TV ne lasă să vorbim, singura televiziune care ne lasă să spunem adevărul. Suntem foarte mulți în țară”, s-a plâns Şoşoacă.

„Dacă vreți să reușim să-i învingem pe ăștia, nu mai vorbiți la telefon. Mergeți prin parcuri fără telefoane și vorbiți între voi, ne urmăresc. Toți sunt mână în mână, ascund furturi de bani, pedofilie”, a mai spus Şoşoacă.

Şoşoacă a fost claxonată de mai mulți șoferi nervoși, în timp ce își susținea discursul. „Morții de mâine”, a comentat veninoasă Şoşoacă.

Share