Diana Şoşoacă a fost alungată de vecinii lui Bogdan Stanoevici

Share

Diana Şoşoacă este un personaj deja foarte controversat, care, după părerea noastră, se va consuma public foarte rapid.

Senatoarea AUR Diana Şoşoacă a stârnit furia vecinilor lui Bogdan Stanoevici, după ce a adus în fața blocului în care a locuit actorul mai mulți membri ai AUR și un preot, pentru a-i face un fel de slujbă.
Şoşoacă a venit în fața blocului în care a locuit Bogdan Stanoevici, pe bulevardul Lascăr Catargiu, alături de mai mulți membri AUR și de un preot. Ea a blocat intrarea în scara blocului, punându-l pe preot să țină o slujbă pe trotuar, alături de mai multe lumânări aprinse.
Şoşoacă a ținut să transmită totul live pe Facebook, astfel încât au fost captate și vocile unor vecini indignați de acest spectacol. Şoşoacă a susținut că fac slujba pe trotuar pentru că nu ar avea voie să meargă în capela de la Cimitirul Bellu, unde este depus corpul actorului, însă tot ea spusese cu câteva minute mai devreme următoarele:
„Sute de mii de oameni să mergeți la capelă, să îi aduceți un ultim omagiu”. „Când terminați cu circul ăsta?”, s-a auzit din nou vocea unui locatar supărat. În acel moment, Şoşoacă a întrerupt transmisia pe Facebook.
„Am venit să-i aducem un omagiu celui care a fost Bogdan. Am fost și la România TV, în direct, avem și colivă. Bogdan mi-a spus să lupt până la capăt. Nu am să accept niciodată acest diagnostic de moarte Covid. În lipsa unei autopsii nu putem să afirmăm că el a murit din cauza Covidului.
Mâine depunem plângere penală, prin care solicităm anchetarea cazului, având în vedere că sunt suspiciuni de moarte din cu totul altă cauză decât Covid.
În calitate de senator al României nu o să accept niciodată că Bogdan Stanoevici a murit de Covid, a fost unul dintre cei mai mari patrioți. Bogdan a murit de infecții nosocomiale.
S-au pus bani grei ca să fiu redusă la tăcere. Îi anunț pe cei care îmi doresc moarte că am înregistrat tot ce știu și tot ce am aflat, am împărțit totul în 14 părți. După moartea mea vor ieși toate dovezile despre ceea ce știu. Sunt mai OK în viață, încă mă abțin, dacă vreți să mă omorâți.
Bogdan trebuie răzbunat. Vreau să vă văd, sute de mii de oameni să mergeți la capelă, să îi aduceți un ultim omagiu. Mizeria sistemului a făcut ca acel coșciug să fie închis.
(…) Nu știu de ce Iohannis nu vine, este un fost ministru. Tot guvernul trebuie să meargă la Bellu, să-i ofere un ultim omagiu, să îi spună lui Bogdan ‘iartă-ne că te-am omorât’”, a strigat Şoşoacă, înaintea aşa-zisei slujbe, conform AK24.
Share