Deaconu a primit Ordinul Sportiv Repriza a II-a cu bricheta

Share


Ieri, presedintele Traian Basescu a decorat mai multi fotbalisti sau fosti fotbalisti de renume. Printre ei s-a aflat un tip fricos, pe care mi se parea ca il cunosc de undeva. Pana la urma m-am lamurit. Era vorba despre mimoza umana care a intrerupt un meci de fotbal pentru ca, dupa ce l-a lovit o bricheta in cap, i-a trecut o alta pe langa teasta, la vreo 35 de centimetri nord-nord-est.

Personal, acestui om ii acordam Ordinul Sportiv Repriza a II-a, minutul 73, cu Bricheta, indiferent de ce i-a decernat domnul presedinte. Ba nu, cu doua brichete, una alba si alta galbena. Azi se stabileste campioana Romaniei la fotbal: Steaua Bucuresti, la masa verde. E de rusine.

Am prieteni stelisti. Baieti fini, care mi-au spus ca isi pun probleme. De exemplu: 1. le este jena; 2. ii arata dinamovistii cu degetul si rad de ei; 3. ce se fac in toamna, daca, dupa inca un campionat trucat de Gigi Becali, vor ajunge iar ciuca batailor in Champions League?

Este frumos asa, este bine? Ma indoiesc. Respect prea mult Steaua Bucuresti, pentru a vedea acest mare club romanesc de fotbal in asa o situatie.

Share