De luni, Ionuţ Cristache, cu România9, de la ora 17.00. Să-i zică România17!

Share

Ionuţ Cristache are zilele tot mai scurte la TVR. Sluga mogulului felixian a fost trimisă la ora ştirilor de la ora 5, printre crime şi violuri.

Emisiunea „România 9”, programată joi seară, la ora 21.00, pe TVR 1, nu a mai fost difuzată. Pentru a treia oară în ultimele 10 zile și a doua oară consecutiv, în locul emisiunii moderate de Ionuţ Cristache, în grila postului public a fost pusă o altă emisiune, iar moderatorul acuză că a fost înștiințat printr-un mesaj text.

„Printr-un SMS, și emisiunea din această seară a fost scoasă de pe post pentru a face loc unei «Ediții Speciale»”, a scris Ionuț Cristache, pe Facebook.

Conform programului afișat pe site-ul TVR, TVR 1 a găzduit la ora 21.00 o „Ediţie Specială”, cu subiectul demiterii Avocatului Poporului, Renate Weber.

De luni, emisiunea se mută la ora 17.00. Pe 5 iunie, paginademedia.ro a scris că emisiunea „România 9” va fi mutată de la ora 21.00, la ora 17.00.

Ionuț Cristache a declarat pentru g4media.ro că nu a fost informat în scris privind această decizie, dar i s-a transmis că mutarea se face la dorința doamnei Ramona Săseanu, director general interimar al TVR.

Share