Daniel Ghiţă, noi tâmpenii. Transilvania, pierdută integral, că ungurii cumpără pășunile

Share

Atunci când deschide gura ca să vorbească, Daniel Ghiţă spune nişte prostii, de îngheaţă apa pe râuri şi curg izvoarele spre obîrşie.

Deputatul PSD Daniel Ghiță l-a interpelat din nou pe premierul Florin Cîțu, întrebându-l ce are de gând să facă în fața pericolului pierderii integrale a Transilvaniei, întrucât maghiarii cumpără pășunile strategice.

În martie, deputatul PSD Ghiță a cerut, într-o interpelare către premier și ministrul Justiției, să fie pedepsiți cei care au încălcat “fidelitatea față de România“. El a sugerat că aceia care se întâlnesc cu diplomații străini nu sunt fideli țării.

El citează un articol scris de un avocat, Ioan Sabău Pop.

“La momentul acesta, în județele din Transilvania, pe care le cunosc foarte bine, au început să apară bariere în păduri restituite fără drept. În județele Mureș și Harghita s-au restituit în jur de 70.000 de hectare de păduri, pășuni și terenuri agricole.

Mari suprafețe de pădure, de pășune și de terenuri agricole, în special în zone strategice, cum sunt Munții Apuseni, în Covasna, în Harghita și în Mureș, unde sunt niște interese de strategie și de apărare națională, nu mai sunt ale românilor, ceea ce este foarte grav“, susține Pop.

Afirmațiile lui Pop au fost preluate și pe blogul lui Adrian Năstase, infractor, fost prim-ministru al României, din partea PSD. În consecință Ghiță întreabă Guvernul ce are de gând să facă în fața pericolului dezintegrării României.

Share