Cum ii “scoate” FRF pe Iancu, Padureanu si Mititelu

Share

FRF inseamna Federatia Romana de Fotbal. Cea care se ocupa si de echipa nationala si de numirea lui Hagi ca antrenor.

Adi Piclisan, Mediafax Foto

Padureanu, Iancu si Mititelu sunt Jean Padureanu, Marian Iancu si Adrian Mititelu, adica trei controversati conducatori ai cluburilor Gloria Bistrita, Politehnica Timisoara si Universitatea Craiova, proaspat penalizate de Comisia de Licentiere.

Daca echipa doljeana era deja retrogradata in esalonul al doilea in urma competititiei propriu zise, acum se vedea aruncata direct in divizia a treia, pentru grave nereguli financiare.

De aceeasi vina se fac vinovate Gloria si Poli, cu singura diferenta ca bistritenii au drept de joc in liga a doua, spre deosebire de banateni, care ar trebui sa aterizeze fara alte comentarii langa Universitatea.

Dupa ultima sedinta a Comitetului Executiv al FRF, datele par a se fi schimbat. Surse demne de crezare au dezvaluit ca “greii” federali pregatesc salvarea Timisoarei si, bineinteles, a prietenului de-o viata, Tata Jean.

farablaturi
Asa arăta Mircea Sandu pe când nu era încă naş, ci un simplu jucător de fotbal. Unul foarte bun, despre care niciodată nu am înţeles de ce nu a jucat mai mult la Naţională. Probabil că nu avea loc de Dudu Georgescu şi Rodion Cămătaru. Dar s-a revanşat el! Ce face viaţa din om…

In aceasta galeata a iertarii ar urma sa intre si Craiova, nu de alta, dar ca sa nu se inflameze lumea ca FRF e pentru unii muma si pentru altii ciuma… citeste tot pe Agentia de Investigatii Media

Share