Cum a scăpat cu viaţă Alexandru Arşinel, datorită vaccinului

Share

Actorul Alexandru Arşinel, cu transplant renal şi alte probleme de sănătate, a scăpat cu viaţă datorită faptului că s-a vaccinat Covid.

Actorul Alexandru Arşinel, în vârstă de 81 de ani, şi soţia lui, Marilena, sunt internaţi de patru zile la Institutul Naţional de Boli Infecţioase „Matei Balş” din Bucureşti, după ce au fost diagnosticaţi cu COVID-19, la două luni de la vaccinare, transmite știrileprotv.ro

Alexandru Arșinel și soția sa, amândoi vaccinați anticovid la începutul anului, au ajuns la spital cu SARS-Cov-2, iar medicii spun că au făcut o formă mai ușoară.

Totuși, date fiind vârsta și problemele de sănătate anterioar,e doctorii mențin o atentă supraveghere.

Artistul este stabil și nu este internat la Secția de Terapie Intensivă, spun medicii. Nu știe de unde a luat virusul, însă atât el cât și soția stăteau liniștiți, întrucât făcuseră prima doză a serului Pfizer în ianuarie și apoi rapelul la începutul lunii februarie.

  • Alexandru Arșinel: ”Ce să vă spun, noi suntem apărați totuși de vaccinul pe care l-am făcut. Noi am făcut vaccinurile amândouă, deci în mod normal gust, miros și alte treburi nu trebuie să apară în dialogul nostru. M-a luat puțină durere de cap, puțină temperatură și când spun puțină, chiar puțină. Și atunci copiii mei care au avut mi-au spus ”tată, trebuie să faci un test”, iar la test am ieșit că am covid”.

În vârstă de 81 de ani, Arșinel a făcut în 2013 un transplant de rinichi și în 2017 a suferit o intervenție chirurgicală în urma unui infarct. Cunoscute sunt și afecțiunile la coloană și alte operații pe care le-a suferit de-a lungul timpului.

Share