home SPORT Cristi Borcea rămâne în închisoare. Iar scade natalitatea

Cristi Borcea rămâne în închisoare. Iar scade natalitatea

Share

Fostul acţionar al clubului Dinamo Bucureşti, Cristi Borcea, va rămâne în închisoare, după ce Tribunalul Ilfov a respins cererea de eliberare condiţionată. Scade astfel natalitatea în România.

Fraţii Becali, Borcea, Terceanu condamnaţi pentru mituire

În schimb, pe sectorul său din puşcărie direcţiunea închisorii pune în continuare gardieni bărbaţi. Decizia magistraţilor Tribunalului Ilfov este definitivă.

Cristi Borcea mai stă în puşcărie încă şase luni

Cristian Borcea mai rămâne în închisoare cel puțin 6 luni de zile. Aceasta după ce magistrații Tribunalului Ilfov au respins cererea de eliberare. El va mai putea depune cerere de eliberare doar după ce trece încă jumătate de an.

În urmă cu o lună, Judecătoria Sectorului 4 a admis cererea de eliberare condiţionată făcută de Cristian Borcea.

Cristi Borcea, comportament ireproşabil la bulău

Judecătorii au ţinut cont de comportantul ireproşabil de care a dat dovadă în detenţie. Pentru acesta, a fost recompensat cu 10 permisii. Magistraţii au luat în calcul şi faptul că are problemele de sănătate şi că a plătit prejudiciul de peste 1 milion de euro.

De asemenea, toate femeile-gardian din puşcărie este înnebunite după el. În plus, natalitatea în comunele din jurul penitenciarului a crescut în mod cu totul remarcabil. Cristian Borcea este încarcerat din martie 2014. El a fost condamnat la 6 ani şi 4 luni de detenţie în Dosarul Transferurilor.

Fostul acţionar şi preşedinte executiv al clubului Dinamo Bucureşti a fost acuzat, alături de alţi șapte oameni importanți din fotbalul românesc, de producerea unui prejudiciu de peste 11 milioane de dolari.

Aceştia ar fi declarat sume mult mai mici decât cele reale în cazul transferurilor unor jucători la cluburi din străinătate, în perioada 1999 – 2005.

Share