home SPORT Cornel Penescu, arestat de procurorii DNA, luare de mita

Cornel Penescu, arestat de procurorii DNA, luare de mita

Share

Patronul echipei FC Arges, Cornel Penescu, a fost retinut pentru 24 de ore de procurorii DNA, acesta fiind acuzat de dare de mita. Seful Comisiei Centrale a Arbitrilor, Gheorghe Constantin, precum si arbitrii Aurelian Bogaciu, Marcel Savaniu si Cristi Nica, sunt si ei audiati de procurori.

“E un dosar complex de coruptie in fotbal. S-au dat mii de euro la arbitri. Au fost discutii telefonice interceptate. Implicati mai sunt si Gheorghe Constantin, care urmeaza sa fie adus la DNA, Cristi Nica, Marcel Savaniu si Aurelian Bogaciu. Sunt vizate meciurile Gloria Bistrita – FC Arges, FC Arges – Craiova 1-1, FC Arges – Brasov 1-0 si Brasov – FC Arges 1-0”, a declarat pentru ProSport Radu Nistor, unul din avocatii lui Penescu.

Cornel Penescu ar fi mituit arbitri

Nistor a declarat ca “Penescu este acuzat de catre procurorii DNA ca le-ar fi dat arbitrilor Aurelian Bogaciu, Marcel Savaniu si Tiberiu Lajos 54.000 de euro si 290.000 de lei”, pentru a favoriza echipa argeseana in unele intalniri.

Patronul clubului FC Arges, Cornel Penescu, ca si fratele sau, Ilie, au fost dusi luni pentru audieri la DNA Pitesti, dupa ce procurorii au controlat sediul clubului FC Arges, dar si sediul central al grupului de firme apartinand acestora, relateza Newsin, via FrontNews.

Augustus Constantin: “Sunt confuz, habar nu am ce se intampla”

Cornel Penescu, suspiciuni privind meciul CS Otopeni – FC Arges

Arbitrul Augustus Constantin, fiul presedintelui CCA, Gheorghe Constantin, a declarat ca este afectat de ceea ce se intampla cu ancheta DNA-ului cu privire la suspiciunile de la meciul din turul campionatului, CS Otopeni – FC Arges, in care este implicat si tatal sau…
citeste in continuare tot articolul

Share