Copos vinde Rapidul actionarilor clubului Dinamo

Share

Dupa cum puteti observa aici, dl. George Copos a decis sa vanda cu orice pret, cat mai are timp sa o faca. Probabil ca are motive serioase. Deocamdata este vorba despre o gajare, in baza careia, sustine Gigi Becali, Copos primeste de la Griro (Atelierele Grivita, Vasile Roaita, 1933, ceferisti), unde sunt actionari Fahti Taher si Nicolae Badea, bani sa construiasca un building bengos.

Daca George Copos nu da banii in sase luni, sustine Becali, Rapidul este un club cu actionar majoritar, 80%, Griro. Se pare ca patronul Rapidului are destule motive sa se grabeasca, pentru ca altfel nu se explica suma vehiculata, 30 de milioane de euro, cand acum catva timp George Copos vehicula o valoare a clubului pe care il patroneaza de 100 de milioane de euro.

Exista cel putin doua scandaluri in care este “involvat” Copos, cum spun romanii din Statele Unite: Loteria Romana si scurgerile de bani din transferurile de jucatori. Ok, vinzi, dle Copos, Rapidul, ca oricum am fost intotdeauna rapidist, si nu coposist, si ma bucur ca o faci.

Dar, daca o faci, nu da acest club pe mana rivalului Dinamo Bucuresti, pe filiera Badea – Taher, ca prima grija a acestor oameni va fi sa-l transforme intr-un satelit al clubului din Stefan cel Mare, pe care-l respectam deopotriva.

Isi imagineaza cineva ca patronilor lui Real Madrid, stransi cu usa, o sa le treaca prin cap sa vanda clubul oamenilor de afaceri care sunt actionari la FC Barcelona sau la FC Valencia? Este o chestiune de onoare sa nu faci asa ceva.

Share