Consangvinitate. Gigi Becali şi cu nevastă-sa sunt verişori

Share

Despre Gigi Becali am aflat cu toţii, în ultimele decenii, mai multe lucruri decât ne dorim să ştim şi la fel se întâmplă şi acum.

Sunt împreună de peste 25 de ani şi au o relaţie de invidiat, mai ales având în vedere vremurile în care trăim. Este vorba despre afaceristul Gigi Becali şi soţia lui, Luminiţa.

Gigi Becali avea 26 de ani atunci când şi-a cunoscut soţia. Luminiţa era doar o adolescentă de 14 ani, iar căsătoria lor a fost aranjată de familiile lor încă de la naştere, potrivit unei tradiţii la machedoni.

Afaceristul a povestit că el şi Luminiţa sunt verişori de gradul al treilea, dar aceasta nu i-a împiedicat să trăiască o frumoasă poveste de dragoste.

„Eu nu prea povestesc d-astea, sunt lucruri personale, e vorba de tradiţie. Bunicii noştri au stat în aceeaşi casă, familiile noastre se cunosc bine, suntem chiar rude de gradul 3, dar nu contează asta prea mult”, a declarat Gigi Becali, în urmă cu câţiva ani.

„Bărbatul este Dumnezeul femeii. Femeia este biserica. Am o soţie pe care o iubesc foarte mult şi Dumnezeu mi-e martor!”, a mai declarat afaceristul.

Conform site-ului sfaturiortodoxe.ro, Gigi Becali şi soţia lui, deşi la limită cu legătura lor de rudenie, n-au încălcat absolut nici o regulă bisericească.

Share