Surse. PSD mai are şanse la primar într-un singur sector. Băsescu se face de râs

Share

PSD s-a izbit până acum de trei ori de zid: la referendumul pentru familie, la alegerile europarlamentare şi la referendumul pe Justiţie. Nu a înţeles nimic, vrea de încă două ori.

PSD îşi face nişte sondaje negre în București, în aceste zile. Conform acestora, un singur primar de sector în funcție mai are șanse să fie ales.

Pe de altă parte, trădătorul Traian Băsescu se va face de râs, cu candidatura sa. Au ajuns pe masa PSD sondajele de calibrare, făcute de Avangarde și CURS. Adevăratele sondaje, nu fonfleurile care ne sunt livrate public.

Conform informațiilor Comisarul.ro, PSD va pierde alegerile, atât la funcția de primar general, cât și majoritatea primăriilor de sector. Un singur primar PSD se mai află în fața candidatului PNL USR/PLUS.

Băsescu ar trebui să tacă. În măsurătorile PSD, fostul președinte are puțin peste 7% din opţiunile de vot. Practic, se va face de râs. Singurul candidat al PMP, la primăriile de sector, care are un scor onorabil, este cel de la Sectorul 6: Ştefan Florescu.

Scoruri foarte strânse se înregistrează în Sectoarele 2 și 3. Pe scor politic, la nivelul Consiliului General al Municipiului București, PSD are doar 21%. Zidul? E aproape.

Share