Nicuşor Dan continuă să conducă în sondajele de opinie

Share

Sondajele de opinie îi sunt în continuare favorabile candidatului PNL – USR PLUS la Primăria Capitalei, Nicuşor Dan.

Un nou sondaj de opinie, comandat de PNL, pentru alegerile de la Primăria Capitalei arată un scor strâns între candidatul USR-PLUS – PNL, Nicușor Dan, și candidatul PSD, Gabriela Firea. Pe locul 3 se află candidatul PMP, fostul președinte Traian Băsescu.

În sondajul de opinie realizat de Novel Research, Nicușor Dan este cotat cu sprijinul a 33% dintre bucureșteni, în timp ce contracandidata lui, primarul în funcție Gabriela Firea, ar obține 30,5% din sufragii, informează DIgi24.

Fostul președinte Traian Băsescu este cotat cu 9% din intențiile de vot, în timp ce 18,5% dintre bucureșteni sunt încă nehotărâți. Alți 9% ar urma să voteze cu alți candidați.

68% dintre bucureșteni cred de asemenea că rezultatul alegerilor pentru Primăria București va fi unul strâns, în timp ce 31% sunt de părere că va fi o diferență semnificativă între câștigător și locul 2.

54% dintre bucureșteni nu cred că Gabriela Firea mai merită un mandat, prin comparație cu 35%, care sunt mulțumiți de activitatea sa.

Sondajul a avut 840 de respondenți, iar marja de eroare este de 3,7%. Eșantionul este reprezentativ pentru populația municipiului București cu drept de vot la alegerile locale și a fost realizat prin metoda CATI (Computer Assisted Telephone Interviewing). Sondajul a fost realizat la comanda PNL.

Share