Codrin Ştefănescu, către Liviu Dragnea: „Ştiu că suferi, camarade!”

Share

Codrin Ștefănescu, fost secretar general al PSD, susţine că i-ar fi scos pe toți pesediștii în stradă, dacă ar fi fost în continuare în fruntea PSD.

„Știu că suferi, camarade!”, i-a transmis Ștefănescu lui Liviu Dragnea.

„Mă tot întrebați unde e PSD-ul zilele astea! Păi, nu e! V-am tot zis și iar va repet: prin Ciolacu, și toată camarila sa de securici, partidul a fost predat! Este inexistent, fără reacție și fără curaj! Iar ceea ce mă intrigă și pe mine, faptul că e mut de sus și până jos!

Sunt toți ca niște mimoze, votează și acceptă toate ticăloşiile reziştilor! Ceea ce Dragnea și cu mine nu am acceptat niciodată! Și, da! Dacă eram încă secretar general, în mod sigur eram în stradă!

Alături de oameni și cu oameni curajoși din partid. Felicitări deputatului Daniel Ghiță, pentru că a încălcat ordinele cretine ale actualei conduceri a PSD!”, a scris Ștefănescu, pe Facebook.

Anterior, el a ținut să îi transmită și un mesaj puşcăriaşului Liviu Dragnea.

„Știu că suferi, camarade! Deși nu-mi spui nicioadată asta, știu! Când vezi cum se alege praful de întreaga țară și întregul popor. Știu că i-ai atenționat de ceea ce va urma și au fost surzi!

Știu că mulți dintre cei care te-au trădat, astăzi regretă. Dar sper, ca și tine, că vor veni și vremuri bune. E musai!”, a transmis Ștefănescu.

Share