Ciolacu (PSD): Deja se vede aerul proaspăt şi eficienţa la guvernare, în acest moment!

Share

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat la conferința județeană a TSD Dâmbovița, că PSD a adus la guvernare un aer proaspăt și eficientă, în condițiile în care cel mai recent ministru pus de PSD este fostul demnitar comunist Petre Daea.

„Au fost cei de la USR, salvatorii României, ai femeilor, ai tinerilor, au salvat tot. Nu e nici un euro prins în PNRR pentru tineri. Nu e nici un program în PNRR prins pentru tineri. Ei, salvatorii României… Nu mai vorbim de Agricultură”, a atacat Ciolacu.

Cea mai mare mândrie este să faci parte din cel mai mare partid din România, care a luat o decizie foarte curajoasă, de a întra la guvernare intr-o perioadă foarte complicată.

Sunt ferm convins că vom reuși să schimbăm oamenilor… altă soluție nu era. Deja se vede aerul proaspăt și eficientă la guvernare în acest moment”, a pretins Ciolacu, parţial incoerent.

Stenograme DNA arată cum a ajuns fostul ministru PSD al Agriculturii, Adrian Chesnoiu, să forțeze angajarea în minister a patru persoane.

Una dintre acestea este o pilă a actualui ministru, Petre Daea, fiind apropiat de soția acestuia, Camelia Luchian Daea. Daea apare în înregistrări ca „nea Petrică”.

Pila lui „nea Petrică” este Mihai Cosmin Corobea, în telefonul căruia procurorii au găsit la percheziția informatică un contact notat: „Nasa Cami Luchi”, despre care procurorii spun că este soția lui Petre Daea, Camelia Luchian Daea.

Share