Ciolacu ne crede proşti. Se plânge că Florin Cîţu nu mărește pensiile

Share

Marcel Ciolacu, liderul PSD, este prizonierul aceleiaşi propagande care era să distrugă România, în anii domniei PSDragnea.

Marcel Ciolacu a declarat că Guvernul Cîţu a transmis la Bruxelles că „intenţionează să nu mai aplice legea care prevede mărirea pensiilor, că va desfiinţa pensia anticipată, că va mări vârsta de pensionare, dar şi vechimea în muncă necesară pensionării”.

Liderul social-democraţilor a adăugat că PSD se va opune categoric acestor intenţii şi că acesta este motivul pentru care PSD insistă ca premierul să prezinte PNRR, în Parlament.

„Deşi nimeni nu le-a cerut-o, Guvernul Cîţu a transmis la Bruxelles că intenţionează să nu mai aplice legea care prevede mărirea pensiilor, că va desfiinţa pensia anticipată, că va mări vârsta de pensionare, dar şi vechimea în muncă necesară pensionării!

Acum înţelege toată lumea de ce insistăm să vină în Parlament să îşi asume clar în faţa românilor ce nenorociri au de gând să facă cu adevărat, sub masca PNRR?!

PSD se opune categoric acestor intenţii! Şi vom folosi toate mijloacele legale pentru a stopa reformele criminale împotriva românilor!”, a declarat Marcel Ciolacu.

Share