Ciolacu despre Dăncilă: “Pentru frustrări, anxietăţi, depresii există specialişti”

Share

Continuă disputa cu accente penibile dintre actualul preşedinte PSD, Marcel Ciolacu, şi fostul preşedinte, Viorica Dăncilă.

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat că nu a citit cartea fostului lider social- democrat, Viorica Dăncilă, și a afirmat, după ce i-a fost citit un pasaj din volum, că “pentru frustrări, anxietăți, depresii, există specialiști”, dar că el nu se încadrează în această categorie.

Marcel Ciolacu a fost întrebat dacă a citit cartea Viorica Dăncilă și a răspuns: “Nu, mi-a dat-o domnul Vasile Dâncu, mi-a dat-o cadou, nu am apucat. E în țiplă, în continuare”.

Marcel Ciolacu a adăugat că își respectă colegii, dar pentru frustrări sau depresii există specialiști, după ce i-a fost citit un pasaj din volum.

“Eu respect toți colegii, mai ales doamnele. Pentru frustrări, anxietăți, depresii, există specialiști. Nu mă încadrez printre ei. îi doresc multă sănătate și un viitor cât mai bun. Nu acuz pe nimeni de nimic. Am făcut o sugestie. Îi doresc sănătate multă și ne vedem fiecare de drumul nostru”, a declarat Marcel Ciolacu.

Ciolacu a mai precizat că nu el, ca lider, întocmește listele cu candidați la Parlament, după ce în spațiul public au apărut discuții că Viorica Dăncilă nu s-a regăsit printre candidații la Parlamentul României.

“Listele de parlamentari le fac președinții de filiale. Nu am promis nimănui, nimic”, a declarat Ciolacu. Viorica Dăncilă a făcut mai multe acuzații la adresa lui Marcel Ciolacu și Paul Stănescu, în cartea-interviu publicată.

La începutul lunii martie, fostul premier social-democrat Viorica Dăncilă a afirmat că nu a fost marioneta lui Liviu Dragnea, iar cei care au acuzat-o de acest lucru sunt yes-meni care au participat la partide de vânătoare și șpriț cu LIviu Dragnea. Aluzia era la Marcel Ciolacu şi Sorin Grindeanu.

Share