Ciolacu, amnezic: „Alegerile anticipate, singura soluție pentru ieșirea din criză”

Share

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, a uitat cum se agăţa partidul său de putere cu ghearele şi dinţii, în ani negri, în care făcea praf democraţia.

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat că singura soluție pentru ieșirea din criză este organizarea alegerilor anticipate despre care a spus că ar trebui să fie susținute și de USRPLUS din moment ce alianța a depus moțiunea de cenzură.

Ciolacu i-a acuzat pe reprezentanții USRPLUS că nu sunt nici în opoziție, nici la putere pentru că miniștrii și-au dat demisia din Guvern, dar „și-au lăsat rudele și prietenii în Parlament și peste tot”, referindu-se la președinta Senatului, Anca Dragu, secretari de stat, șefi de intituții susținuți de USRPLUS, după cum a declarat la România TV.

Întrebat dacă va vota moțiunea de cenzură depusă de USRPLUS și AUR, liderul PSD a spus că da, însă imediat apoi a adăugat că, la pachet cu votul moțiunii, ar trebui să vină și o discuție cu USRPLUS, referitor la un viitor proiect de Guvern:

„Că doar nu îl aduc pe Barna înapoi în Guvern, nu?”.

Acesta a mai adăugat că Executivul condus de premierul Florin Cîțu e căzut, pentru că cele 45 de zile necesare pentru a fi votat un nou guvern în Parlament au început să curgă, din momentul demiterii lui Stelian Ion.

Share