Deaconu? Ce l-a lovit in cap oare pe omul acesta?

Share

M-am uitat la meci. Sunt rapidist. Cred ca Rapid ar fi meritat sa castige acest meci, pentru ca juca tot mai bine. Nu stiu cum s-ar fi terminat meciul, daca nu l-ar fi intrerupt Deaconu. Nu ma intereseaza ca acesta a fost junior la Steaua. Pana la momentul intreruperii meciului a arbitrat foarte bine.

Daca un cetatean care a venit la stadion a aruncat in Deaconu, sa fie 3-0 pentru Steaua si Rapid depunctata, pentru ca nu se poate accepta asa ceva. Cu o singura exceptie: daca se dovedeste fara putinta de tagada ca acela/aceia care au aruncat au fost pusi de Steaua.

Exista de cativa ani mai multe meciuri in care a planat suspiciunea ca falsi suporteri ai Rapidului si ai echipei Dinamo au facut acte de huliganism, pentru a crea probleme acestor echipe, fiind defapt stelisti “mascati”. Daca lucrul acesta s-a intamplat si se poate demonstra, Rapid ar trebui sa castige cu 3-0 si Steaua ar trebui depunctata.

Nu ma intereseaza nimic altceva decat corectitudinea. Dar am si eu o intrebare: care este obiectul contondent care nu se vede nicicum si l-a lovit atat de tare in cap pe arbitru. Urmariti scena: ceva invizibil il loveste-n cap pe Alexandru Deaconu. Ce?

Share