Cătălina Ponor a anunţat că nu se vaccinează Covid

Share

Cătălina Ponor, încă o persoană publică victimă a campaniei de intoxicare privind vaccinarea contra virusului SARS Cov-2.

Fosta mare gimnastă a anunțat că nu se vaccinează anti COVID-19 fiindcă se teme de efectele adverse.

În România, în ultimele 24 de ore, au fost vaccinate peste 39.000 de persoane, din care 3.620 cu vaccinul Moderna. Au fost înregistrate 93 de cazuri de reacţii adverse minore.

Ponor a cucerit zeci de medalii la cele mai importante concursuri din lume: 5 la Jocurile Olimpice (3 aur, 1 argint, 1 bronz), 5 la Campionatele Mondiale (3 argint şi 2 bronz) şi 13 la Campionatele Europene (8 aur, 2 argint şi 3 bronz), dar asta nu înseamnă că se pricepe la virusologie.

„Când a început nebunia asta cu pandemia eram și eu destul de speriată. Cumva ni se inducea…și ni se induce în continuare această frică de virus, mai ales la televizor. Eram mult mai izolată decât acum și chiar îmi era frică să ies.

Mi-a fost frică să îmi scot și cățelușa la plimbare! Acum, că am casă la curte, e altceva. E mult mai relaxant. Apoi, am început să îmi dau seama că e doar o gripă puțin mai virală și mai agresivă, dar am purtat tot timpul mască” a declarat Cătălina Ponor pentru fanatik.ro.

Povestea cu gripa puţin mai virală dovedeşte cât de bine a înţeles despre ce e vorba. Mai departe, din cujetările Cătălinei Ponor în pandemie

„Eu nu mă vaccinez momentan. Nu am încredere și ți-o spun cu toată sinceritatea! Mi se pare, în primul rând, că s-a obținut prea repede și, în al doilea rând, nu știm care sunt reacțiile adverse ale acestui vaccin.

Se dau doar presupuneri și e bine să ne informăm despre acest vaccin. Mai aștept. Am răbdare.”

„Poți fi depistat pozitiv din cauza substanțelor pe care le conține vaccinul (sic!). Mi se pare firesc ca fiecare om să ia decizia pentru el de a se vaccina sau nu și nu mă refer doar la sportivi. O să se ajungă la presiuni de genul…vrei să mergi la Jocurile Olimpice, te vaccinezi, ești obligat.

Nu! Lasă sportivul sau doctorul sportivului să decidă el, pentru că, Doamne ferește, există o substanță prin care poți fi testat pozitiv. Ce faci? Pui munca sportivului în pericol, iar asta nu poate fi normal.

Noi am avut probleme mari de la un Nurofen. Poate să fie o problemă acest vaccin. Am auzi că unii au murit de la acest vaccin. Nu poți ști ce se întâmplă.

Am auzit de mulți oameni care au avut reacții adverse. Sportivii paralimpici la fel, au o anumită condiție medicală și la ei chiar pot apărea complicații și mai grave, din cauza vaccinului”.

Share