Cătălin Tolontan a fost dat afară de la GSP. Printul dispare

Share

Cătălin Tolontan, editor coordonator la GSP, a fost demis de Ringier. Gazeta Sporturilor îşi încetează apariţia pe print.

În anunțul oficial dat pe email angajaților, se spune că Ringier renunță la nouă posturi, printre care și cel al editorului coordonator, Cătălin Tolontan, conform GSP.

Cătălin Tolontan a fost dat afară de la GSP

Tolonta rămâne totuşi pe funcţie la Libertatea, publicaţie quality care de-a lungul timpului a fost orice: femeia de serviciu a scandalului bucureştean, tabloid de gang, gazeta cronicii negre, mătura boschetarilor din Gara de Nord, hârtie igienică poroasă pentru mimina gazetară păroasă.

Decizia închiderii ediției tipărite și renunțării la Tolontan vine la trei luni de la plecarea, apoi decesul lui Mihnea Vasiliu, CEO Ringier România.

Citeşte şi: Cătălin Ţepelin, dat afară de la GSP. Acuză imixtiuni

De asemenea, la o lună de la îndepărtarea redactorul-șef Cătălin Țepelin, după ce 95 de ziariști au denunțat ceea ce ei au numit “imixtiuni ale comercialului în editorialul GSP”, în favoarea caselor de pariuri.

Colectivul editorial de la GSP nu a şi adus aceste probe în ziar sau pe online, pentru a se confirma acuzaţiile făcute.

Citeşte şi: Tolontan susţine că Radu Budeanu a încercat să cumpere “Libertatea”

Acum, compania a trimis un email către angajați, în care a spus că, ”din cauza declinului drastic al vânzărilor înregistrate de ediția tipărită a Gazeta Sporturilor, vânzări care au scăzut cu 27%, din 2018, până în prezent, precum și a creșterii prețurilor la hârtie și la serviciile de tipar, Ringier Sports Media Group (RSMG), proprietar al Gazeta Sporturilor și GSP.ro, a decis să întreprindă o restructurare strategică.

Consecința acestor transformări este inchiderea diviziei de print, care înregistrează în prezent pierderi majore”.

Share