Carmen Tănase, negaţionista: „Omul nu mai are instinct, se supune la orice”

Share

Există actori şi actori. Unii, precum Carmen Tănase, atunci când ies din rolul pe care îl joacă, rămân fără idei valide.

Actrița Carmen Tănase a comentat restricțiile impuse de autorităţi, care continuă să fie în vigoare la un an de la pandemie.

Actriţa se arată foarte revoltată pentru că oamenii se supun regulilor impuse și nu mai au instrinct. Aceasta susține că mulți se dau viteji pe reţelele de socializare şi când trebuie să îți apere drepturile, își pierd motivaţia şi scopul.

„Nu știu dacă mai pot să cred, eu despre mine, că mai fac parte din specia asta, așa am ajuns să cred. Nu mai îmi face niciun fel de onoare să mai fac parte din această specie. Nu înțeleg unde este instinctul omului de autoapărare. Animalul are.

Dacă îi pui unui câine în ploaie cârpă aia pe gură, el dă cu laba până și-o dă jos, pentru că el are instinct. Omul nu mai are instinct, se supune la absolut orice, din prima clipă”, a mai spus actriţa Carmen Tănase.

„Despre asta este vorba! Şi ce îi spui copilului dumitale, ce ai făcut dumneta pentru ca viața lui să fie una normală, nu extraordinară, normală. Sunt sărac, nu contează dar sunt liber!

Ce ai făcut pentru copilul tău? Îți place să te uiți în ochii copilului tău când îl va crește mare și când îți va spune: bă tată, tu ce ai făcut? Ai stat ca o momâie sau ca un fătălău, vorba doamnei Budeanu, și nu ai făcut nimic?

Dacă așa vor oamenii, așa să fie! Nu mai este nimeni vinovat! Gata s-a terminat cu vina. Poate să fie e și un crocodil la conducere, dacă noi acceptăm atunci să fie și să ne mănânce pe toți”, a mai spus actriţa Carmen Tănase, potrivit a3.

Share