Becali s-a trezit cu sechestru ANAF pe jucatorii Timisoarei

Share

Mediafax, 27 iulie, ora 18:42

Becali, la sediul ANAF, cere explicaţii privind sechestrul asupra unor jucători

Finanţatorul FC Steaua, Gigi Becali, se află la sediul ANAF, unde cere explicaţii şefului instituţiei, Sorin Blejnar, privind sechestrul asupra drepturilor federative ale unor jucători care vor fi transferaţi la clubul din Ghencea.

“A venit la sediul nostru pentru că nu vrea Fiscul să ridice sechestrul de pe drepturile federative ale unor jucători”

, au spus sursele citate.

drobetaturnuseverin

Potrivit acestora, transferul unor jucători de la clubul de fotbal FC Timişoara la Steaua este împiedicat de un sechestru federativ impus asupra acestora din cauza datoriilor clubului din Timişoara la bugetul statului.

Mediafax, 27 iulie, ora 20:49

Becali după vizita la ANAF: Costea va putea juca peste o săptămână la Steaua

“Am clarificat treaba cu Mihai Costea şi nu se poate să joace cu Mioveni, pentru că domnul Blejnar mi-a pus Codul Fiscal în faţă şi mi-a spus că discutăm pe el.

Nu am mai insistat ca să joace duminică, mi-a spus că o vom lămuri, dar că într-o săptămână. E o situaţie mai dificilă conform Codului Fiscal. Mi-a spus că nu poate să spună că «Becali are dreptate».

E o procedură care durează cinci-şase zile şi că degeaba vreau eu să joace duminică, că nu se poate. Norocul meu a fost că a intrat Craiova în insolvenţă, că altfel dacă rămânea pe sechestru de jucători, se anula sechestrul şi rămâneam şi cu banii daţi, se anula transferul.

Le-am spus că dacă se anula transferul, aş fi stat să îmi dea ANAF-ul 600.000 înapoi”

, a spus Becali.

Gigi Becali a afirmat că nu a respectat Codul Fiscal atunci când a plătit suma de transfer pentru atacantul oltean, atfel că Mihai Costea nu poate fi legitimat deocamdată.

Share