ANAF a reuşit să vândă poşetuţa pe roţi a lui Udrea

Share

Nu reuşea să vândă nimic. Dar acum poşetuţa pe roţi Fiat 500, a Elenei Udrea, a fost vândută de ANAF.

Este vorba despre un Fiat 500, care a fost vândut cu 27.000 de lei, adică aproximativ 5.000 de euro.

Pe de altă parte, terenurile fostului ministrul al Turismului, situate în apropierea lacului Străulești, nu au fost vândute deoarece la licitație nu s-a prezentat nici un cumpărător.

Astfel, ANAF a transmis că preţul de aproximativ 800.000 de euro al celor şase terenuri ar urma să scadă, la următoarea încercare, cu 25%.

Autoturismul FIat, cu 70.000 de km la bord, aparţinând fostului ministru Elena Udrea, nu era singurul scos la vânzare. Mai sunt şi mai multe terenuri, toate bunurile licitate valorând peste 3,3 milioane de lei.

“Am scos la licitație 6 terenurie ale doamnei Elena Udrea pentru a recupera prejudiciul din dosarul Gala Bute. Valoarea acestor terenuri este de 3,29 milioane lei.

Sunt scoase și două autoturisme aparținând tot debitoarei. Este vorba despre un Fiat 500 de 35.000 lei și un Mercedes, cred că de 37.971 lei.

Mi-aș dori cât mai multă lume să meargă la licitație pentru a crește prețul acestor bunuri ca să ne putem recupera prejudiciul pe care îl avem”, a declarat Lucian Heiuș, președintele ANAF, conform HotNews.

ANAF mai are sechestru pe niște terenuri în celebra Nana care urmează să fie scoase la valorificare și pe acțiuni, pe 50% din acțiunile de la Eurohotel. Ele sunt în faza de evaluare. Acțiunile au o procedură specială de valorificare.

Valorificarea de obicei se face cu ajutorul unui evaluator autorizat.

Share