Alex Căutiş a fost agresat la ieşirea din sediul Realitatea TV

Share

Jurnalistul Alexandru Căutiş a fost agresat în această seară, după ce a ieşit din sediul Realitatea TV, de la emisiunea “Jocuri de Putere” a jurnalistului Rareş Bogdan. Astfel, se deschide un nou ciclu de violenţă şi intimidare, tipic stângii reacţionare române, asemănător cu cel din perioada terminală a mandatului de premier al lui Adrian Năstase.

Căuţiş a fost luat prin telefon după eveniment şi a declarat:

A venit înspre mine (n.n.: SPP-istul), aruncând gumă de mestecat la tomberon. Este fostul şofer de la SPP al domnului Mitrea. L-am întrebat: “Aveţi treabă cu mine?” Mi-a replicat, ameninţător: “Dar ce, vrei să-mi arăţi un procedeu? Ai grijă de tine!” L-am întrebat iar: “Dar care e problema, de ce veneaţi înspre mine?” Mi-a răspuns: “Ai grijă de tine!

Coincidenţa, a explicat Alex Căuţiş, este că Miron Mitrea este cel care l-a adus în PSD pe Liviu Dragnea. Schimbul de replici a fost purtat de SPP-ist cu jurnalistul, repetăm, pe un ton ameninţător.

· Se leagă. Ce a declarat înainte de toate astea la Antena 3: Liviu Dragnea: Mare minune să nu apară vreun NEBUN care să îmi facă și mie un denunț la DNA

Evenimentul survine după ce, la Rareş Bogdan în emisiune, denunţătorul lui Liviu Dragnea din Dosarul Referendumul, Romică Părpălea, a declarat, cu Căuţiş prezent în studio, că va merge din nou la DNA, ca să facă un nou denunț împotriva lui Liviu Dragnea, pentru că acesta i-ar fi oferit bani pentru a renunța la denunțul inițial.

Ulterior, în aceeaşi emisiune, după discuţia dintre jurnalist şi SPP-ist, cu Alex Căuţiş luat în telefon, Eugen Nicolicea (UNPR) a confirmat că şoferul lui Miron Mitrea a fost repartizat de SPP la el.

Alex Căuţiş discutase în studio, în emisiune, despre legătura dintre Dosarul Referendumul şi un consilier al ministrului de Interne, Samuel Calotă – intermediarul şpăgii, conform lui Părpălea, care este membru UNPR, ca şi Eugen Nicolicea.

Interesant de asemenea este şi că purtătorul de cuvânt al premierului Victor Ponta este fostul jurnalist din TVR Corneliu Calotă.

NOTA Ascultăm acum în reluare prima parte a emisiunii “Jocuri de putere”. Noi credem că, venind spre sediul Realitatea TV pentru a participa la emisiune, Eugen Nicolicea a ascultat prima parte a emisiunii pe Realitatea FM, în maşină, şi i-a spus SPP-istului: “Ia zi-i, mă, lu’ ăsta, Căuţiş, să aibă grijă de el.“.

Share