Dinamo Bucureşti este de vânzare, a anunţat Ionuţ Negoiţă

Share

Acționarul majoritar al FC Dinamo Bucureşti, Ionuț Negoiță, a făcut anunţul. El intenționează să vândă clubul de fotbal. Prețul pentru care este dispus să îl cedeze se ridică la 4 milioane de euro.

Decizia mea de a mă retrage e ireversibilă. 100% aceasta e decizia mea, chiar dacă în trecut am mai cochetat cu ideea, însă am revenit. Prețul e unul modic, doar ca să luăm licența am dat câteva milioane. Am decis cu sufletul când am venit, pentru că nu era altă soluție.

, a declarat Negoiţă.

Ionuţ Negoiţă, sub control judiciar pentru bancrută frauduloasă

DInamo Bucureşti, prinsă între Negoiţă şi Badea

Mai am să îi dau domnului Badea (n.r. — Nicolae Badea, fostul acționar dinamovist) două milioane de euro și eu vreau încă două. Vreau să îi ofer celui care vine posibilitatea de a face performanța. Eu doar în Săftica am investit un milion de euro.

Cumperi un club care are Săftica, care are autocar și zeci de mașini. Probabil doar partea materială valorează spre patru milioane.

, a spus Negoiță.

Ionuţ Negoiţă: Dinamo trăieşte!

Într-adevăr, am înțeles că greșeala mea e că am preluat un club cu datorii foarte mari. După aproape 5 ani petrecuți la Dinamo, cu bune și rele, nu consider că sunt înfrânt. Nu am câștigat campionatul, nu am făcut mari minuni, dar Dinamo trăiește.

Nu mai pot ține toată povara asta pe umeri, eu am vrut să salvez Dinamo. Negoiță nu a însemnat niciodată Dinamo și nici Dinamo, Negoiță. Nu am vrut să fiu niciodată asimilat cu Dinamo. Cluburile ar trebui să aparțină mai multor persoane.

Eu voi rămâne alături cu sufletul. Dacă pot face și altceva să susțin clubul, cu mare drag. Cine vine trebuie să preia cârma.

, a adăugat omul de afaceri.

Dinamo nu vinde jucătorii în grup, dar sunt discuţii

Ionuţ Negoiţă a adăugat că nu va vinde jucătorii din lot în grup. El a admis că există discuții cu alte cluburi pentru transferul jucătorilor Steliano Filip și Ionuț Nedelcearu. În urmă cu câteva zile, Negoiță a ajuns la un acord pentru cedarea fotbalistului Valentin Costache la CFR Cluj.

Parafarea transferului urmează să aibă loc în pauza competițională din iarnă. Omul de afaceri Ionuț Negoiță a devenit acționar la clubul din Şoseaua Ştefan cel Mare în august 2012, când a preluat pachetul deținut de Cristian Borcea.

Ulterior, Negoiță a devenit acționar majoritar cu 90 la sută în luna martie a anului 2013 după ce a achiziționat și procentele deținute de Nicolae Badea și Dragoș Săvulescu.

Share