home MASS MEDIA Zoso se baga in seama cand nu-l baga nimeni…

Zoso se baga in seama cand nu-l baga nimeni…

Share

tot in seama, evident. Ieri, pe la orele diminetii, scriam despre CT Popescu si ultima sa excrematie jurnalistica despre Mineriada, Iliescu si Fenomenul Piata Universitatii.

Exact in aceasta zi, un individ iesit din hrubele Internetului, a carui scriitura miroase a infractiune publicistica, m-a jignit a doua oara pe site-ul sau. Raspunde la porecloidul Zoso.

In urma cu un an, a vazut ca scriu despre litigiul meu cu ActiveSoft si a reactionat aici, la explicatiile mele statistice asupra muncii stupide pe care o aveam ca sarcina de serviciu la Ziare.com, astfel:

nenea rescria texte din altă parte şi acum plânge că traiul bun s-a încheiat şi locul său a fost luat de amanta lui CTP. Aş vrea să îmi pară rau. Serios că aş vrea. Dar nu pot.

FOTO: FWallpapers

Ziare.com e o mizerie de site, care trăieşte de pe urma furtului (oricum ai da-o, rescrierea unui material şi menţionarea ca sursă “ziare.com” e furt) şi spamului (au indexat tot dicţionarul). Şi cine lucrează acolo ştie asta. Aşa că nu înţeleg de ce se aşteaptă ca nişte ciorditori/spammeri să se poarte civilizat cu angajaţii. Între hoţi nu există onoare.

Am reactionat in comentariile sale si a dat-o la-ntors, raspunzandu-mi ca nu se referea la mine si altele asemanatoare si ca ActiveSoft fac si dreg. A trecut un an. UN AN! In acest an, ipochimenul a binevoit sa ma viziteze iar, cu superficialitatea ce il caracterizeaza, cum se vede aici:

Şi apropo de jegurile de la ziare.com, îl mai ţine minte cineva pe Florin Budescu, omul care scria într-o zi 47 de texte? Nu ştiu cu ce se ocupă acum, dar e în continuare supărat pe mine:

“Nu vorbesc de obicei despre ZosoCM, tristă viaţă pentru Hotnews, pentru ca imi displace individul. […]  ZosoCM, tristă viaţă pentru Hotnews este genul de bloger care nu are respect pentru nimic si nici nu respecta regulile jurnalisticii.”

Get it? Eu nu am respect pentru regulile jurnalisticii, dar el scria 47 de texte pe zi. :)

I-am raspuns din nou cocoselului de Internet cu multi vizitatori (care-n timpul liber raspunde la numel de Vali si de Petcu si care este folosit pe unele tembelviziuni, prin invitare, pentru discreditarea jurnalistilor independenti).

I-am explicat tabla inmultirii si l-am mai sfatuit inca odata sa vada cu cine sta de vorba si cam cate kilograme de CV am in cariera din spate. Nu a inteles, cum se vede in comentariul-raspuns pus de el, din care citez:

Nu, nu esti. Ai plecat de la niste hoţi, unde lucrai fara probleme si fara jena, si te-ai apucat sa faci neplatit ce faceai si acolo.

“era sarcina de serviciu sa fac astfel de postari la Ziare.com.”

Stii ce face un om caruia nu ii place ce face? isi da demisia. nu sta pana il dau aia afara.

FOTO: Penn Engineering

“Mai mult, non-jurnalistule, proiectul meu pentru Ziare.com era complet diferit: un site cu stiri proprii, anchete si investigatii de presa bazate”

Se vede ce priceput esti. de pe site.

Fii amabil si nu mai da pe aici. Imi e sila de genul tau de oameni. Ai stat si ai supt de la tata activesoft, scriind 40 de texte pe zi, si cand ti-au dat cu sutul in fund ai devenit brusc moral si jurnalist. Saracul de tine, tu nu voiai sa furi, dar o faceai pentru bani. Da. Asa spun si curvele.

Daca insividul ar fi avut puterea de curpindere, atunci ar fi inteles ce fac pe website. S-a legat de Revista presei. Au mai incercat si alti posesori de capete de faina trei nule. Nu merge. Nu fac doar Revista presei.

Culmea este ca, dincolo de lipsa totala de stil si idei originale, masturgicraporul de euglene verzi nevinovate s-a luat ieri de CT Popescu. In cateva fraze simple, evident, pentru ca mai mult nu il duce rumegusul.

Acum zice sa nu mai dau pe la el pe site. Nici o problema. In afara de femei rasturnate si masini dezbracate, precum si multe postari fara sens, care se bazeaza pe indexari bine carmite de Google Trends, nu am ce citi la acest baiat plictisitor.

FOTO: ITMadness

Nu stie sa faca diferenta dintre o hiperbola si o comparatie si nici exact ce sunt acestea. Nu a auzit de intro hard-news sau round-up si nici nu-l intereseaza. El face comert cu creierele naivilor care-l viziteaza. E si aceasta o meserie. Una foarte trista.

Defapt, seamana intr-un fel cu cei de la Ziare.com. Sa-l uitam.

P.S.: A, si sa nu uit, Zoso: Tags (Simple Tags) are obiceiul sa protesteze la unele nume. Cand am vrut sa scriu tag-ul Zoso, ti-a scris numele: “Uncategorized”. defapt, cred ca numele tau corect este: “Nobody”.

Share