home MASS MEDIA, REVISTA PRESEI Revista presei. Ziua pro si contra motiune

Revista presei. Ziua pro si contra motiune

Share

Adevarul titreaza:Ziua în care se „taie“ ori Guvernul, ori salariile“. Tot in acelasi ziar se poate citi ca Teo va vota contra Guvernului Boc si, prin urmare, pentru motiunea de cenzura, apoi asteapta sa fie data afara din PDL.

O cunosc pe Teodora din anul 1994, de cand era la Pro FM, iar eu la Mediafax si stateam impreuna la coada la casierie, in ziua de salariu, la etajul al optulea, in vechea cladire din Calea Victoriei 133-135, fostul MICM.

Nu avea nici o treaba cu politica. Noi vorbeam, la rand la bani, despre politica la greu, iar ea spunea bancuri si ne distra pe toti copios.

Cu regret o spun: fata foarte simpatiuca, dar locul ei nu este in politica. De vina nu este ea, ci cei din PDL, care, in loc sa se intrebuinteze si sa faca o campanie cum scrie la carte in Berceni, au preferat sa mizeze pe notorietatea ei, sperand ca apoi Teo va fi un soldat disciplinat al partidului. Uite ca nu a fost. Acum PDL trage ponoasele.

Lăzăroiu, consilier prezidenţial, pentru Gandul: „Teo s-a agăţat de un pretext ca să se transforme în victimă. Va pleca la PC”. Dava lucrurile stau astfel, atunci Teodora noastra cea populara de pe vremuri nu este chiar asa naiva si iesita din spuma marii. Ca nereida Thetys, parca, cea cu picioare de argint, nu-i asa?

Ministrii sustin ca nu au emotii inainte de votarea motiunii. Elena Udrea socheaza, spunand ca dupa ce pica motiunea sampania o va da chiar ea, conform EvZ.

Un nou împrumut de la FMI este inevitabil – sustin analistii chestionati de Curierul national. Iata vocile scoase in sapou de CN: Dragos Cabat (CFA Romania) – “Avem nevoie de un nou împrumut, pentru că ar aduce o disciplină, obligându-i pe guvernanţi să se ţină de măsurile anunţate”; Agathon (ACPR): “Perspectivele unui nou împrumut de la FMI sunt din ce în ce mai evidente. Şansele de a lua bani de pe piaţa europeană sunt aproape nule, iar băncile din România sunt aproape de limita maximă de expunere”.

In ce-l priveste pe Cabat, da, este un meserias recunoscut. In asemenea situatii conteaza si cat de credibil esti si credibilitatea vine din independenta ta consacrata. Ori Agathon… oricat de doxat este…

Daca maine Miron Mitrea se retrage subit din politica si apare, din te-miri-ce, reprezentant al patronatelor, il credem ca e independent? Eu, unul, nu pot.

Citeşte şi
Federaţia FAIR-MediaSind, singura organizaţie reprezentativă la nivel de sector cultură şi mass-media, conform sentinţei TMB
Deputatul PNL Ben-Oni Ardelean i-a făcut nesimțiți si tupeiști pe jurnaliștii care au vrut să
După trei ani de scădere, numărul violenţelor împotriva jurnaliştilor a crescut din nou în 2018.
Primăria liberalului Nicolae Robu a blocat toate conturile jurnalistului civic Mălin Bot şi ale membrilor
Patronul postului Realitatea TV, Cozmin Gușă, a declarat că Rareș Bogdan, realizatorul emisiunii ”Jocuri de
Corina Crețu și-a acuzat pe Facebook propriul partid, PSD, că direcționează către presă ”sume incredibile”
FIJ (Federaţia Internaţională a Jurnaliştilor) a reacţionat dur la agresarea şi baterea jurnaliştilor în timpul
Apare în arenă politicianul frenetic Şerban Mihăilescu a.k.a. Micky Şpagă. Aceasta este o nouă stenogramă
În prima stenogramă, protagonist este Adrian Năstase. Aici se vede una dintre bolile pe care
Grupul elveţian Ringier şi compania Sport Media Group din Bulgaria au cumpărat de la Intact
Share