home ECONOMIE Wilson Consulting Group si Wilson Publishing House ofera servicii de coaching, publicare de carte, management, HR, contabilitate

Wilson Consulting Group si Wilson Publishing House ofera servicii de coaching, publicare de carte, management, HR, contabilitate

Share

Wilson Consulting Group şi Wilson Publishing House

Wilson Consulting Group
Wilson Consulting Group

O echipă de entuziaşti (coach-i, filologi, scriitori, manageri, oameni specializati pe resurse umane, financiar, contabilitate şi altele) vine cu zeci de ani de experienţă relevantă, dornică de a oferi clienţilor cele mai bune produse şi servicii.

Wilson Consulting Group oferă următoarele servicii:

– Servicii de Coaching: sesiuni şi ateliere de lucru individuale şi de grup, Business şi Executive Coaching, grupuri de sprijin, conferinţe Web, serviciul de Coach-on-line etc.

– Servicii de editare şi publicare de carte prin Editura Wilson Publishing House:

Prin distribuitorii noştri, avem acces la piaţa internaţională de desfacere a E-book-urilor. Ne mândrim cu Cenaclul Scriitorilor pe care îl susţinem şi cu Colţul Scriitorului, de pe site-ul nostru, unde tinerii scriitori de toate vârstele au ocazia de a expune publicului interesat pasaje din cărţile deja publicate de editura noastră, sau aflate încă în lucru.

– Servicii integrate de Management, HR, Financiar şi Contabilitate.

Contact:
 http://www.wilsonconsultinggroup.ro
 office@wilsonconsultinggroup.ro

Vă invităm să accesaţi site-ul nostru, pentru a afla mai multe despre fiecare dintre cele menţionate mai sus. Urmaţi-ne pe LinkedIn si pe Twitter!”

Share