Te intereseaza unde poti gasi produse congelate? AlimenteAcasa.ro este locul ideal pentru tine

Share

Industria HoReCa a cunoscut o impresionanta dezvoltare in ultimii ani, iar acest lucru este vizibil in cresterea numarului de restaurante si localuri diverse pe piata. Competitia intre restaurante este una acerba si fiecare detinator de afacere isi doreste sa vina cu cate ceva nou prin care sa impresioneze si sa atraga un numar cat mai mare de clienti.

Din acest motiv, trebuie sa vii in permanenta cu idei noi pentru a te mentine la standardele clientilor care iti trec pragul, iar meniul nu este singurul la care trebuie sa fii inovativ. Trebuie sa acorzi atentie si produselor pe care le achizitionezi de la furnizori, iar pentru a simplifica intreaga procedura este optim sa ai un furnizor de incredere pe care sa contezi atunci cand planuiesti sa iti faci aprovizionarea.

Poti alege cu incredere AlimenteAcasa.ro, unde vei gasi o gama diversificata de produse din care sa le alegi pe cele potrivite pentru afacerea ta. De la deserturi italienesti, cafea de specialitate si pana la produse congelate sau de bacanie, poti gasi tot ceea ce ai nevoie pentru a multumi clientii.

In ultimul timp, au existat numeroase mituri despre consumul si folosirea produselor congelate fie in bucataria individuala, fie in cea din restaurante, iar daca te intereseaza veridicitatea acestora, descoperi in randurile de mai jos.

Mituri despre produsele congelate

  1. Produsele congelate nu sunt la fel de sanatoase ca cele proaspete

Fals. Legumele sau alte produse congelate sunt la fel de sanatoase ca cele proaspete intrucat acestea sunt congelate printr-un procedeu special, care le conserva prospetimea, iar in momentul in care vei decide sa le decongelezi pentru preparare, vei observa ca prospetimea lor nu este pierduta, ba dimpotriva.

  1. Produsele congelate nu au aceeasi calitate nutritionala

Fals. Multe persoane se ingrijoreaza de faptul ca produsele congelate pot sa isi piarda valoarea nutritiva in procesul de conservare. Totusi, tehnologiile moderne de congelare si ambalare permit mentinerea continutului nutrientilor in legume sau alte produse congelate.

Beneficiile produselor congelate

La capitolul avantaje, exista numeroase motive pentru care este recomandat sa alegi produsele congelate de la AlimenteAcasa.ro, iar in cele de mai jos vei descoperi cateva dintre ele.

  • Reducerea risipei alimentare

Risipa alimentara este o problema tot mai frecventa in ultimii ani, de aceea daca iti doresti sa o eviti pe cat posibil poti alege produsele congelate din sortimentele variate pe care le gasesti accesand AlimenteAcasa.ro. Avantajul acestora este ca poti prepara doar cantitatea de mancare necesara, fara sa iti faci griji ca surplusul se va strica pe viitor.

  • Adoptarea unei diete alimentare sanatoase

Chiar daca alimentele in varianta proaspata sunt recomandate de specialistii in nutritie, cele congelate sunt, de asemenea, la fel de hranitoare. Astfel, poti alege aceasta varianta mai ales in sezonul rece, cand alimentele in varianta proaspata nu se gasesc peste tot, iar atunci cand le decongelati va veti bucura de aceeasi prospetime ca vara.

  • Confort si accesibilitate

Un alt aspect de apreciat este confortul pe care il ofera aceste produse congelate, in sensul ca ofera un timp mult mai redus de gatire, iar unele dintre acestea, precum fructele si legumele, sunt deja curatate si taiate, sporind eficienta din bucatarie.

Asadar, alege produse congelate de la AlimenteAcasa.ro si bucura-te de numeroasele avantaje pe care acestea le aduc la pachet pentru afacerea pe care o administrezi.

Contact: contact@alimenteacasa.ro

Share