Lista add-urilor pe care le-am banat

Share

Dincolo de lucrurile pentru care este criticat de o parte dintre utilizatorii de Internet, Google are nişte chestii prin care mai dă şi dovadă de respect faţă de webmasteri. De exemplu, le dă posibilitatea acestora să selecteze cumva reclamele din Google Adsense, excluzând acele ad-uri pe care aceştia nu le doresc a fi prezente pe website.

Aceasta pentru că uneori ele pot avea erori gramaticale în textul de promovare sau promovează ce nu îţi doreşti să fie promovat pe website-ul tău. În tool-ul Google AdSense, selectezi categoria “Permiteţi şi blocaţi anunţuri”, iar aici poti sa-ţi faci o listă cu website-urile sub contract cu Google pe care nu le vrei pe site-ul tău.

Iată ce website-uri am blocat noi (nu că noi website-uri de această factură nu apar tot timpul şi din când în când nu îmbogăţim listoiul):

Locuri de muncă la decopertat frumuseţile ţării

darosiamontana.ro este unul dintre website-urile care afirmă că va polei cu păduri virgine şi case renovate Munţii Apuseni, exact acolo unde face exploatări aurifere de suprafaţă.

Morbidite, liberté, fraternité

calculatedate.org nici nu mai există. A funcționat după principiul “dă şi fugi”. “Calculează-ţi, bre, data morţii, repede, că noi închidem prăvălia de făcut  bani, am rezervat saitul, l-am folosit, apoi am oprit domeniul şi l-am pus în debara, poate-l mai folosim peste trei ani sau trei săptămâni în aceleaşi scopuri mizere”.

Din aceeaşi categorie, am mai blocat: două care se ocupă în general cu Obituary, “calculează-ţi data morţii” a fost un tun dat pe Internet: funerarebeelsamen.rowww.funerarebeelsamen.ro (atenţie, aici e un clenci: cele două sunt adrese separate, o blochezi pe cea fără www în faţă şi ei se inserează la tine pe site din nou) și nonstopfunerare.rowww.nonstopfunerare.roalte porcării care au închis prăvălia: longevitycal.comunele care colateralizează, glosând pe boli cu mortalitate mare şi oferind tratamente alternativetratamentecancer.com,

Cultura urii în politică. Dăm în Băsescu, PDL și tot ce e dreapta

demite-l.ro a obţinut până acum 48.397 de semnături online pentru demiterea lui Traian Băsescu, de anul trecut, din timpul loviturii de stat, de când ne-am trezit cu această porcărie pe site şi până în prezent. Lamentabil!  Şi sunt unii care au crezut, văzând asta, săracii, că noi defapt suntem plătiţi de USL. Ha.

miscareapopulara.net este un site care simulează limbajul politic al dreptei româneşti şi în realitate denigrează dreapta. Aici apar diferiţi sicofanţi, care, sub acoperirea unor useri, se împart în diferite tipuri de simulatori.

Unii vorbesc foarte serios şi combat despre dreapta (printrei ei probabil că sunt și nevinovaţi care nu au înţeles că website-ul nu este al Fundaţiei Mişcarea Populară, cum se afirmă), alții teoretizează ipocrit despre băsism și virtuțile sale, iar ultimii sunt critici la adresa tarelor dreptei. Ce mai, diversitate de opinii, pluralism de idei!

Foarte simptomatic, în această logică intoxicatoare, ce scrie la “Cine suntem”:

Suntem un grup de membri și simpatizanți ai Mișcării Populare, care am luat foarte în serios premisa enunțată de inițiatorii și fondatorii Mișcării că această inițiativă trebuie să fie de “jos în sus”!

Până și felul în care este construită această frază demonstrează că autorul simulează intelectualitatea, fiind în realitate un sfertodoct, căruia-i scapă virgulele din buzunar.

uslonline.ro Aceştia măcar sunt sinceri, ei spun făţiş “noi suntem ăia”.

www.mafiilepdl.ro a fost un site din categoria celor pe care USL a adunat toată voma mediatică, toate minciunile, toate neroziile care s-au spus despre membrii PDL mari şi mici, amestecate cu lucruri adevărate, despre adevărate fapte de corupţie.

Este cea mai bună diversiune cu putinţă. Astfel am ajuns să stau de vorbă cu oameni cât se poate de serioşi, care cred sincer că Mircea Băsescu a făcut trafic de armament, ori că Adriean Videanu a corupt ca la balamuc ca să primească concesiunea pe travertinul de Ruşchiţa.

Şi este foarte greu de explicat că faptul că Videanu, de exemplu, are un dosar la DNA pentru subminare nu înseamnă că a făcut toate nenorocirile care se afirmă despre el. Aşa cum este şi mai greu de explicat că presa, atunci când publică dosare de corupţie bine documentate, nu face acelaşi lucru.

Fetiţe, fetiţe…

www.chat-contacte.com este un website din categoria “urmaşii lui fă-mă prin telefon”. Lubricitate, revoluţia sexelor nu ştie ce să facă din tine…

Categoria “Rima Bulă”

Sunt unii care au fost detectaţi ca având legătură cu website-ul nostru pe cuvinte-cheie, ca “presa”. Bietele website-uri vând, de exemplu,… prese mecanice, iar Google AdSense nu face deosebire între presa (mass-media) şi presele mecanice din lăcătuşerie.

Aşa că, pentru a nu face reclamă la prese mecanice sub sau deasupra unui text critic la adresa spagheteleviziunilor, am dat verboten la bcmanager.ro, dipolnet.ro, adcomputers.rowww.lincos.euwww.mediacut.ro. Poate că totuşi e o idee bună să bagi Antena 3 la presa mecanică, cine ştie ce iese prin storcire…

Share