VIDEO Victor Ponta o atacă pe Cristina Cileacu de la Digi24

Share

Fostul premier Victor Ponta, actual consilier al premierului Marcel Ciolacu, o atacă pe Cristina Ciolacu de la Digi24.

Motivul ar fi faptul că aceasta, în timpul unui direct, s-a trântit pe burtă, din cauza unei alarme de bombordament, în Israel.

Victor Ponta o atacă pe Cristina Cileacu

Supranumit Iresponsabilul Vesel sau Mickey Mouse, acest politician care nu se mai maturizează nu este la prima gafă de acest fel.

Victor Ponta a acuzat de fake news corespondenții Digi24, care trasmit în regim de breaking news, din apropierea graniței Israelului cu Fâșia Gaza.

Ponta a creat el însuși un fake, făcând referire doar la un fragment din corespondența colegilor noștri, Cristina Cileacu și Valentin Stan. Despre telespectatorii Digi24, Victor Ponta a spus ca sunt foci și pelicani.

Citeşte şi: Ponta: Nici dacă-i împuşti pe PDL-işti nu-i destul

Victor Ponta îl cataloghează pe unul dintre trimișii speciali ai Digi24 în Israel, pe Cristina Cileacu, drept „Madam care transmite de pe burtă”, într-un mesaj cu un limbaj suburban, postat pe una dintre rețelele sociale, conform Digi24.

„Într-o țară normală, cu presă normală, această Madam care „transmite de pe burtă” când lumea în jur merge linistită, pe bicicletă, ieșea la televizor, își cerea scuze că își bate joc de telespectatori și de reporterii care chiar își pun viața în pericol.

După care anunța politicos că își dă demisia (ca să nu o dea afară postul la care lucrează)! Dar am uitat că la noi impostorii sunt recompensați – dacă minți și te maimuțărești ești ce „este nevoie”.

Citeşte şi: Gafa lui Ponta cu deportarea evreilor la Auschwitz

Eu cred că primește și o primă – ca să cumpere și o boxă la care să pună sunet de bombe! Focile și pelicanii o să se uite în continuare numai la ea!”, a scris Ponta.

Potrivit potocolului de securitate din Israel, în cazul unei alarme de atac aerian, populația trebuie să se pună la adăpost de îndată.

Aceasta înseamnă să meargă în cel mai apropiat buncăr sau cameră de siguranță, iar în cazul în care se află într-o zonă deschisă recomandarea este să se întindă la pământ.

Așa au procedat și jurnaliștii Digi24 surprinși de alarmă în mijlocul unei transmisiuni în direct. Restul e prostie, răutate şi turpiditate.

Share